0
Επεισοδιακός ήταν ο χορός των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη, ενόψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σηκώθηκε για να απευθύνει τον δικό του χαιρετισμό στην εκδήλωση. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος από το κοινό φώναξε στον κ. Μπουτάρη: «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, πες το!».

«Καλά, καλά», αποκρίθηκε ο δήμαρχος, αλλά ο πολίτης επέμεινε: «Πες το», ξαναείπε.

«Δεν το λέω», είπε ο κ. Μπουτάρης, για να πάρει ξανά τον λόγο ο πολίτης και να τον ρωτήσει: «Γιατί δεν το λες;». «Γιατί δεν θέλω να το πω», απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο πολίτης συνέχισε να κάνει φασαρία και ο κ. Μπουτάρης, απευθυνόμενος στον κόσμο, είπε: «Έχουμε εδώ και έναν θερμοκέφαλο. Πρόεδρε (σ.σ. ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Στυλιανός Λιακόπουλος), να συνεχίσω ή να κατέβω;». Το επεισόδιο σταμάτησε εκεί, χωρίς να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία με αφορμή το δημοψήφισμα που διεξάγεται στην πΓΔΜ, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει πορεία με κατεύθυνση την Λεωφόρο Νίκης και τον Λευκό Πύργο. Στη συνέχεια, η πορεία θα κινηθεί στην οδό Τσιμισκή και καταλήξει εκεί από όπου ξεκίνησε, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Πανό και συνθήματα για τη Μακεδονία








ΠΗΓΗ: thestival.gr, voria.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top