0
Μια προσωπική πληροφορία που είχε για το περιστατικό στον Έβρο, δημοσιοποίησε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Όπως είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως», κατά την σύλληψη και στη συνέχεια την απελευθέρωση των δύο Τούρκων στρατιωτικών, «έπεσαν πυροβολισμοί», αλλά αργότερα το υπουργείο Άμυνας αναγκάστηκε να πει ότι οι γεμιστήρες ήταν άδειοι, προφανώς για να μην πάρει έκταση το θέμα.

«Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών», υποστήριξε ο Δ. Καμμένος, τονίζοντας: «Μπήκαν από το ποτάμι (σ.σ. Έβρο) οπλισμένοι, αδειάσαν τα φυσίγγια τους και αναγκάστηκε το υπουργείο Άμυνας να πει ότι ήταν άδειοι οι γεμιστήρες. Να μας πουν αν παρέδωσαν τον οπλισμό τους προτού απελευθερωθούν», είπε ο κ. Καμένος. Ωστόσο, σημειώνεται πως χθες πηγές του υπουργείου διέψευσαν τις εν λόγω πληροφορίες.

«Ο Τσίπρας έβγαλε στο κλαρί τον Καμμένο για το Σκοπιανό»

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό και στο χθεσινό συλλαλητήριο, στο περιθώριο της ΔΕΘ, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης: «Μας κάνει πλάκα και ο Ζάεφ. Ο Τσίπρας έβγαλε χθες στο κλαρί τον Πάνο τον Καμμένο. Τον στρίμωξε ότι είναι σοβαρός πολιτικός και δεν θα αποσταθεροποιήσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας κλπ».

Σε ερώτηση τι εκτιμά ότι θα πράξει ο Πάνος Καμμένος όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, ο Δ. Καμμένος είπε: «Δεν ξέρω τι θα σκαρφιστούν», ενώ υπογράμμισε ότι στις επερχόμενες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ «θα κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο».

«Μια εξέλιξη που θα έχει ενδιαφέρον. Δύσκολο, αλλά η πολιτική επιβίωση έχει φέρει πολλές αλλαγές στην πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια».

«Το Σκοπιανό λύνεται υπέρ των Σκοπίων, ενώ ασκούνται πιέσεις από παντού», τόνισε, καταγγέλλοντας παράλληλα αλόγιστη και προκλητική χρήση χημικών από την αστυνομία στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

«Το ΑΕΠ της Μακεδονίας θα έχει πρόβλημα με τις 4.000 επιχειρήσεις που πρέπει να διαπραγματευτούν με τα Σκόπια την ονομασία τους», επισήμανε ο κ. Καμμένος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top