0
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε αποκλειστικά στο… STAR ο Αντώνης Ρέμος.

Τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για την προσωπική του ζωή «Δεν με ενοχλεί κανένα δημοσίευμα όταν δεν είναι χυδαίο.Με ενοχλούν οι χυδαιότητες και πράγματα ανυπόστατα».

Το κεφάλαιο γάμος στη ζωή του και το ενδεχόμενο ενός παιδιού «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ο γάμος, ούτε στις προβλέψεις μου. Μπορεί να ξυπνήσω και να πω “αφού είμαστε τρία χρόνια μαζί δεν το κάνουμε”; Προτιμώ όμως να σκεφτώ να κάνω παιδί παρά γάμο. Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Καμία γυναίκα δεν με πίεζε να παντρευτούμε. Όλα ήταν το περιτύλιγμα..»Ενώ χαμογελώντας στην ερώτηση «αν είναι ερωτευμένος» δήλωσε: «Εδώ κοντεύω να παντρευτώ , ρωτάς αν είμαι ερωτευμένος; Ναί,είναι αλήθεια, είμαι ερωτευμένος»!!!

H οικονομική κρίση στη νύχτα «Η νύχτα και συνεπώς η διασκέδαση είναι το πρώτο πράγμα που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση. Είχαμε ξεφύγει πολύ».

Θέλει να προσφέρει στα κοινά; «Μια φορά προσπάθησα να ασχοληθώ με τα κοινά, το ποδόσφαιρο. Ήταν η πιο δραματική και τραυματική μου εμπειρία».\r\nΗ πορεία του στο τραγούδι «Δεν πίστευα πως θα έχω αυτή την πορεία. Είναι ένα δώρο Θεού αυτό που ζω. Από το ‘96 που κυκλοφόρησε ο δίσκος μου μέχρι τώρα είμαι ανελλιπώς σε εμφανίσεις».

Η ενόχλησή του με τον Σφακιανάκη «Ότι με ενοχλεί πλέον θα το λέω. Με ενόχλησε κάτι που είπε ο Νότης για μένα. Τον εκτιμώ, αλλά δεν μπορεί να κατηγορήσει κάτι που δεν είσαι εσύ και κάτι που είναι οι άλλοι»…

ΠΗΓΗ: alter-info.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top