0
Tρομαγμένη πλέον η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθεί πλέον να μειώσει την ένταση με την Μόσχα, καθώς φοβάται το… δάγκωμα της αρκούδας.

Οι κυβερνητικοί έκαναν το μεγάλο λάθος να τα βάλουν με την Μόσχα και τώρα εκλιπαρούν για συγχώρεση.

Η Μόσχα δεν έχει πρόβλημα με τον ελληνικό λαό. Οι στενοί δεσμοί λόγω Ορθοδοξίας δεν μπορούν να αλλοιωθούν από την άθεη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. αυτή η «τοξική» ατμόσφαιρα δεν διαχέεται ούτε κατ’ ελάχιστον στις σχέσεις των δύο λαών, που παραμένουν θερμές και εγκάρδιες, με αισθήματα αμοιβαίας συμπάθειας, που πηγάζουν από ιστορικούς και θρησκευτικούς δεσμούς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος Πούτιν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα και η δημοφιλία του με σιγουριά ότι ξεπερνάει αυτήν όλων των δικών μας πολιτικών αρχηγών!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ελπίζει να επισκεφτεί τη Ρωσία μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένοντας την αποκατάσταση των σχέσεων με τη Μόσχα, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Sputnik.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επιθυμεί να επισκεφτεί τη Ρωσία μέχρι το τέλος του έτους αναμένοντας την αποκατάσταση των διμερών σχέσεων Ελλάδας — Ρωσίας, σύμφωνα με δύο κυβερνητικές πηγές που μίλησαν στο Sputnik.

«Ο Τσίπρας πιστεύει πως ό,τι έγινε, έγινε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις με τη Ρωσία, αφήνοντας πίσω ό,τι συνέβη και να προχωρήσουμε με τις σχέσεις μας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει να επισκεφτεί τη Μόσχα πριν το τέλος του έτους», δήλωσε η μία πηγή.

Σύμφωνα με την άλλη πηγή, η επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα μπορεί να γίνει τον Νοέμβριο.

«Το ταξίδι συζητείται, θα πραγματοποιηθεί, το πιθανότερο, τον Νοέμβριο, όπως είχε προγραμματιστεί», δήλωσε η πηγή.

Τον Ιούλιο, η Ελλάδα απέλασε δύο Ρώσους διπλωμάτες και απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα σε άλλους δύο, επικαλούμενη ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Η Ρωσία αντέκρουσε τις κατηγορίες, με τον Ρώσο πρέσβη στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, να τις αποκαλεί «παράλογες». Απαντώντας στην κίνηση της Ελλάδας, η Ρωσία απέλασε δύο Έλληνες διπλωμάτες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top