0
Μία πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6 και στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η κάτοικος Σύρου Ειρήνη Κουτσουλιδάκη, η οποία δήλωσε ότι δύο ένστολοι αστυνομικοί (οι οποίοι δεν ήταν από τη Σύρο) που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί την άρπαξαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα όταν εκείνη προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό. 

Όπως δήλωσε η 70χρονη γυναίκα, η οποία ήταν πολύ ταραγμένη και μάλιστα στη συνέντευξή της ξέσπασε σε κλάματα, επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρωθυπουργό και να τον αποδοκιμάσει:

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτηρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανεβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψευτικα. Του είπα: Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το νεώριο που έκλεισε. Ηταν δύο αστυνομικοί που με επιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμο και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Εγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Εφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί... συγγνώμη γιατί είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω!».

Η 70χρονη δήλωσε ότι το συμβάν έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο. Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΘΕΜΑ 104,6 η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο Σύρου, όπου και παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ακούστε την καταγγελία της Ειρήνης Κουτσουλιδάλη, πατώντας ΕΔΩ

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top