0
Ο ξαφνικός χαμός της Νατάσσας Βαρελά, παρουσιάστριας και δημοσιογράφου στο New TV, προκάλεσε σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο.

H αγαπημένη δημοσιογράφος Νατάσσα Βαρελά πέθανε σε ηλικία μόλις 33 χρόνων τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. 

Η Νατάσσα σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης. Αν και η ίδια δούλευε σκληρά το γλυκό της χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από το πρόσωπό της.

Εργάστηκε στο Extra, μετά στο κανάλι Epsilon οπού παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού ενώ τελευταία, εργαζόταν στο Νέο Κανάλι όπου παρουσίαζε μαζί με την Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας. 

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…

Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top