0
Η άποψη πως η Αφρίν θα αποδειχθεί το «Βιετνάμ» του, ολοένα και ενισχύεται. Ειδικά μετά τις νέες απώλειες των Τούρκων στη μάχη κατά των Κούρδων.

Με τους Τούρκους στρατιώτες να σκοτώνονται ο ένας μετά τον άλλον και τα φέρετρα πλέον να αυξάνονται δραματικά. 

Οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), κυρίως συνιστώσα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν σε ενέδρα δύο Τούρκους στρατιώτες και σε άλλη μάχη τρεις ισλαμιστές μισθοφόρους, στον κατεχόμενο από τους Τούρκους κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

Αποφασισμένοι για μάχη μέχρις εσχάτων είναι οι Κούρδοι μαχητές στη βόρεια Συρία και δεν τρομάζουν από τη δύναμη του τουρκικού στρατού. 

Είναι «χαμένοι από χέρι οι Τούρκοι» από την απίστευτη ηρωική δράση των Κούρδων που «ματώνουν» συνεχώς τον τουρκικό στρατό.

Οι Τούρκοι στρατιώτες πέφτουν νεκροί σαν τις μύγες από τα πυρά των Κούρδων.

«Oι δυνάμεις μας στόχευσαν μια περίπολο του τουρκικού στρατού εισβολής με εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στο χωριό Καφρ Τζάνα στην περιοχή Σαρά της Εφρίν.

Αποτέλεσμα της δράσης ήταν ο θάνατος δύο Τούρκων στρατιωτών, ένας εκ των οποίων ήταν στρατοχωροφύλακας. Τα ονόματά τους είναι: Μουχάμεντ Καρά και Ορχάν Ντεμίρ.

Υποσχόμαστε στον λαό μας ότι όσοι συνεργάζονται με τις δυνάμεις εισβολείς στην Εφρίν θα πληρώσουν για τις πράξεις τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι Κούρδοι προσθέτουν ότι από την έναρξη της επιχείρισης «Κλάδος Ελαίας» του τουρκικού στρατού στις 20 Ιανουαρίου 2018, δηλαδή της επιχείρισης εισβολής και κατοχής της Aφρίν, έχουν σκοτώσει 2.504 Τούρκους στρατιώτες και μισθοφόρους τους.





Με λίγα λόγια, οι Κούρδοι ανεμίζουν τα κουφάρια των Τούρκων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top