0
Η Άννα Λορένη είναι το τελευταίο αγαπημένο «θύμα» των χρηστών του Twitter όσον αφορά τη δήλωση που συνεχίζει να κάνει για την ηλικία της, αφού επιμένει πως είναι μόλις 30 ετών.

Η μελαχρινή πρώην τραγουδίστρια, μετά την αποχώρηση της 19χρονης, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος των «τουιτεράδων» του ελληνικού Twitter, με κάποιους από αυτούς να σχολιάζουν απλά και καυστικά την ηλικίας της και άλλους ακόμα και να δηλώνουν πρώην συμμαθητές της άρα και γνώστες της πραγματικής της ηλικίας.

Σε μία τέτοια ατμόσφαιρα η εμφάνιση κάποιας φωτογραφίας της Άννα χωρίς το πλήρες, πολλών στρώσεων και επιπέδων, μακιγιάζ της είναι βούτυρο στο ψωμί όσων περίμεναν να ξανασατιρίσουν την παίκτρια, η οποία έβαλε μέχρι και τον αγαπημένο της Παναγιώτη να πάρει πάνω του όλο το θέμα και να πει ότι «φταίω εγώ που έχω baby face και μικροδείχνω. Είμαι 29 και μοιάζω 25 γι’ αυτό φαίνεται μεγαλύτερή μου η Άννα.»

Η ίδια η Άννα μάλιστα συμπλήρωσε ότι όταν είναι άβαφες οι κοπέλες του σπιτιού και χωρίς τις τουαλέτες του Gala μοιάζουν όλες με κοριτσάκια.

Στην παρακάτω φωτογραφία που δεν είναι δίπλα της ο Παναγιώτης, ούτε έχει τα ρούχα και το μακιγιάζ του Gala, η Άννα είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι μοιάζει με κοριτσάκι. Δυστυχώς όμως…

Και αυτό δεν μπορούσε παρά να το εκμεταλλευτούν οι χρήστες του Twitter με μοναδικά σχόλια.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top