0
Ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα και σφαίρες εντοπίστηκαν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού.

Στο διαμέρισμα αυτό, μέχρι το 2015 -όταν και συνελήφθη- διέμενε ένας νεαρός υπήκοος Αλβανίας. Ο άνδρας αυτός έχει προφυλακιστεί για συμμετοχή στο σχέδιο «Γοργοπόταμος» και όπως είναι λογικό στην Αντιτρομοκρατική σήμανε συναγερμός!

Τι «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική

Τα όπλα βρέθηκαν μέσα σε μία κρύπτη. Η… κρυψώνα ανακαλύφθηκε τυχαία από ένα συνεργείο καθαρισμού που είχε πάει για απεντόμωση στο διαμέρισμα. Η κρύπτη βρίσκονταν κάτω από τα ντουλάπια στο νεροχύτη της κουζίνας.

Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο έχουν πάνω τους δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του προφυλακισμένου. Ο Αλβανός υπήκοος φέρεται να είχε στρατολογηθεί στο ένοπλο αντάρτικο πόλης από απότακτο αστυνομικό.

Οι πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως στην επιχείρηση «Γοργοπόταμος», η οποία προέβλεπε τη μαζική απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού, την περίοδο της «σύμπραξης» μεταξύ Χριστόδουλου Ξηρού και μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», ο νεαρός Αλβανός είχε τον ρόλο του οδηγού και μεταφορέα μηνυμάτων.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top