0
Πολλές συζητήσεις έγιναν για τη συναυλία που έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης στα Τίρανα και πολλές αντιδράσεις υπήρξαν από τους δημοσιογράφους της Αλβανίας απέναντι στο πρόσωπό του, ωστόσο η live εμφάνιση που έκανε ήταν sold out. 

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής μάλιστα γέμισε με θαυμαστές το συνεδριακό μέγαρο της αλβανίας πρωτεύουσας και κράτησε αμείωτο το κέφι του κοινού του ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην προσπάθειά του, όμως, να “κολακεύσει” τους Αλβανούς, πρόσβαλε τους Έλληνες. 


“Οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν. Δίνεις δουλειά και σου λένε “Εγώ θα γίνω σερβιτόρος;”. Γιατί κακό είναι να είσαι σερβιτόρος. Η κυρία που καθαρίζει το σπίτι μας από το ’95 και η κόρη της, που μεγάλωσε τα παιδιά μας είναι η Λουκία, η οποία είναι από τους Αγίους Σαράντα. Στο σπίτι μου στην Κω δυο κηπουρούς έχω βάλει εδώ και 17 χρόνια και είναι και οι δυο από εδώ. Οι οποίοι όμως, είναι πολλά χρόνια εκεί και είναι και από εδώ και από εκεί… Έτσι λειτουργώ εγώ και δεν θα μπορούσα να έχω πει τίποτα για εσάς”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης.

Και συνέχισε: “Έχω πει στο παρελθόν ότι αυτή η φάρα που κατοικεί αυτόν εδώ τον τόπο είναι Αρχαία Φυλή. Νομίζω ότι οι περισσότεροι το ξέρετε. Όταν έγινε η κάθοδος, εδώ σταμάτησαν οι Ιλλύριοι. Επειδή εγώ γνωρίζω ιστορία, αλλά δεν αρέσει να γνωρίζεις ιστορία, άμα γνωρίζεις την ιστορία ξέρεις τι συμβαίνει και τι σου γίνεται”.

Δείτε το video από την Tatiana live:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top