0
Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό gala του Power of Love αφού οι κόντρες που έχουν αναπτυχθεί με τον καιρό ανάμεσα στους κάτοικους των δύο σπιτιων όχι μόνο δεν καταλαγιάζουν, αλλά δείχνουν να οξύνονται.

Κάποιες από τις πιο έντονες στιγμές του gala αφορούσαν σίγουρα τον Σωκράτη, που έχει αφήσει ανοιχτά μέτωπα όχι μόνο με την Άννα και τον Παναγιώτη αλλά και με την εκρηκτική Βίβιαν, με την οποία τσακώθηκε άγρια στο σπίτι αυτήν την εβδομάδα. 

Σωκράτης και Βίβιαν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στη Μαρία για τους λόγους που ήρθαν σε σύγκρουση και το κλίμα έγινε σύντομα εκρηκτικό. Ο Σωκράτης μάλιστα προχώρησε σε μια μεγάλη απρέπεια απέναντι στην κοπέλα του, την Κυριακή, η οποία προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες απέφυγε να πάρει ξεκάθαρα το μέρος του, λέγοντας ότι και οι δύο πρωταγωνιστές της κόντρας είναι έντονοι χαρακτήρες. 

Η σύγκριση εκνεύρισε τον φίλο της, ο οποίο προχώρησε σε μια άσεμνη χειρονομία την ώρα που μιλούσε η κοπέλα του, σοκάροντας την Μαρία.


Παρόλο που η χειρονομία «κόπηκε» στο μοντάζ, η αντανάκλαση της στο τζάμι δεν αφήνει αμφιβολίες για το τι πιστεύει ο Σωκράτης για τις απόψεις της Κυριακής, η οποία συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί ξέσπασε σε κλάματα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top