0
Ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα η τηλεόραση του Alpha από τη στιγμή του τροχαίου στον Κηφισό, το οποίο συνέβη το πρωί της Τετάρτης (9/5). 

Τα πλάνα απεικονίζουν την ώρα, που η νταλίκα με πορεία προς τα Ι.Χ. πέφτει πάνω τους και σκορπάει το θάνατο στους δύο οδηγούς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η νταλίκα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και μάλιστα είναι θαύμα που δεν είχαμε περισσότερα θύματα, καθώς τουλάχιστον δύο οχήματα κατάφεραν την τελευταία στιγμή να γλιτώσουν από την καταστροφική της πορεία. 

Το τροχαίο δυστύχημα με τους δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά. 

Ο 64χρονος Έλληνας που οδηγούσε την νταλίκα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος. 

Όπως φαίνεται η νταλίκα έσπασε το διαχωριστικό και βρέθηκε από το ρεύμα Αθηνών - Λαμίας, όπου εκινείτο, στο αντίθετο (Αθηνών-Πειραιώς) παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα και στέλνοντας στο θάνατο τους δύο οδηγούς και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου μία γυναίκα συνοδηγό.

Νεκροί είναι δύο Αλβανοί υπήκοοι, 65 και 60 ετών, ενώ η γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική είναι επίσης Αλβανίδα, ηλικίας 34 ετών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top