0
Αυτό θα πει «διαφορά ποιότητας». Οταν οι Τούρκοι χάκερς χτυπούσαν την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού (ΠΑΣΠΕ), λίγες μέρες πριν από τη 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι Έλληνες έδωσαν την απάντηση χτυπώντας την Τουρκία σε «ευαίσθητο» σημείο.


Απάντηση στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερς έδωσαν για ακόμη μια φορά οι Έλληνες.

Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν οι Έλληνες Anonymous, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους στην ιστοσελίδα medium.com, όπως αναφέρει topontiki.gr

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Anonymous Greece: Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν

Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων.

Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα.

Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».

Ακολουθούν screenshots από τα δεδομένα που διέρρευσαν:



Είναι η δεύτερη μεγάλη επίθεση που δέχονται οι Τούρκοι.

Πριν λίγες ημέρες, οι Anonymous Greece κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous Greece, το οποίο ανήρτησε η λεγεώνα των χάκερ στον ιστότοπο medioum.com: «Anonymous Greece: Το κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24TV και 12.987 δρομολογητές της Cisco από την Τουρκία.

Ένα μήνυμα προς την Τουρκία: κυβέρνηση, πολίτες, χάκερ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σκοτώνει Κουρδούς και ο στόχος του είναι να αναδημιουργήσει το ISIS με την επιχείρηση στην Αφρίν. Ο Ερντογάν θέλει να έχει την πρώτη δύναμη στην Ανατολή, αλλά δεν το καταφέρνει, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ο,τιδήποτε, αγνοώντας τα παιδιά και τους αθώους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο Αφρίν, Είστε τρομοκράτες!

Τώρα σχετικά με το θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτών.

Οι 8 στρατιώτες ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα! Και η Ελλάδα, όπως κάθε πολιτισμένη χώρα, τους έδωσε. Οποιαδήποτε χώρα θα το έκανε!

Και τώρα για το ζήτημα των 2 Ελλήνων στρατιωτών.

Οι δύο Έλληνες στρατιώτες διέσχισαν κατά λάθος τα σύνορα της χώρας. Και τους έχετε στη φυλακή για 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα, απλά εξαιτίας της ομίχλης έχασαν τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.

Χακαρίστηκαν 12.987 τουρκικά router και σέρβερ

Περισσότεροι από 12.987 τουρκικοί δρομολογητές και διακομιστές έχουν παραβιαστεί μέσω χάκινγκ. Όλα αυτά τα router και οι σέρβερ προέρχονται από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ISP Turk Telecom. Ο λόγος που τα παραβιάσαμε είναι επειδή με όλους αυτούς τους server στην κατοχή μας, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε μια σημαντική επίθεση στη δική σας χώρα με τα δικά σας IP. Όλοι οι σέρβερ και τα router σας ανήκουν σε εμάς και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top