0
Ένας 38χρονος δημοτικός υπάλληλος από την Σύρο ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μπροστά στην Βουλή από άγνωστα άτομα που του είχαν στήσει ενέδρα και τελικώς υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Η Σύρος παραμένει συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο θάνατο νεαρού που ζούσε μόνιμα στο νησί τα τελευταία χρόνια. Ένας θάνατος που οφείλεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε εγκληματική ενέργεια.

Ο 38χρονος όπως όλα δείχνουν δέχθηκε άγρια επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, ξυλοκοπήθηκε και λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (30-05-2018) στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 38χρονος που είχε μεταβεί στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο κέντρο της Αθήνας, στον οδό Όθωνος από άγνωστους που του έστησαν ενέδρα, τον χτύπησαν αλύπητα και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Οι πληροφορίες για το τραγικό συμβάν είναι ακόμη συγκεχυμένες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση ως πολυτραυματίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε. Εντός της ημέρας αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή, που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το θύμα εργαζόταν στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top