0
Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στους Αστυνομικούς, σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους και επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες καθόταν δίπλα στο πτώμα της.


Το βράδυ της Πέμπτης κάτοικοι της Νέας Σμύρνης κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς υπήρχε έντονη δυσοσμία έξω από διαμέρισμα. Οι Αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο και μαζί με κλειδαρά κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την πόρτα του διαμερίσματος. Μέσα σε αυτό βρήκαν τον 38χρονο να κάθεται σε μία καρέκλα δίπλα από τη σορό της μητέρας του. Μάλιστα, όπως αναφέρει το cnn.gr, ο 38χρονος φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς «εγώ τη σκότωσα στις 7 Μαΐου».

Επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες ο φερόμενος ως δράστης καθόταν δίπλα στο πτώμα της μητέρας του, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες κατά την ομολογία της δολοφονίας ήταν απαθέστατος.

Ο ιατροδικαστής παρέλαβε τη σορό της γυναίκας, ενώ την ίδια ώρα Αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών παίρνουν κατάθεση από τον 38χρονο για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top