0
Εξηγήσεις για τη δολοφονία του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη από ρακοσυλλέκτη, καλούνται να δώσουν την Πέμπτη ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή η 19χρόνη που γέννησε το παιδί και η μητέρα της.


Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Ωστόσο από την πλευρά του συνηγόρου τους θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργεία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της. 

Ακόμη η υπεράσπισή τους θα ζητήσει το διορισμό ψυχιάτρου πραγματογνώμονα υποστηρίζοντας πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη ισχυρίζεται πως κατάλαβε την εγκυμοσύνη της στον 7ο μήνα. «Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της» φέρεται να αναφέρει. «Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού», προσθέτει.

Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει «βοήθησα την κόρη μου στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top