0
Έχουν περάσει τρεις ημέρες από την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών απ’ τους Τούρκους στις Καστανιές, τους κρατούν αιχμαλώτους στις κλειστές φυλακές Αδριανούπολης, αλλά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Αποαστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, είναι “εξαφανισμένοι”.


Όλοι τους… βολεύτηκαν πίσω από τον… μπαρμπα Φώτη Κουβέλη, το νέο Αναπληρωτή υπουργό που διόρισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ.Καμμένος δεν έχει πει κουβέντα, ούτε εμφανίζεται πουθενά, όπως και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, αν και οι τρεις τους σε άλλες περιπτώσεις ήταν… λαλίστατοι στα ΜΜΕ και κυρίως, τα κατέκλυζαν με φωτογραφίες τους σε επισκέψεις στα φυλάκια, στα πολεμικά πλοία, στις μονάδες της μεθορίου ή και συμμετοχή σε ασκήσεις.

Εδώ και τρεις μέρες οι Τούρκοι κρατούν παράνομα αιχμαλώτους τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη από την Καστοριά και τον ΕΠΟ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη από την Ορεστιάδα. Έχουν βγει και μιλήσει για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα ο Πρωθυπουργός, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, εντελώςε άσχετοι με την υπόθεση υπουργοί, αλλά ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ που είναι γνωστό ότι αποτελούν προσωπικές του επιλογές, παραμένουν “εξαφανισμένοι”.

Λέτε να ασχολούνταν πως θα αποστρατευθεί ο Ταξίαρχος Παπαδάκης που αποκάλυψε τον ρόλο Καμμένου στην περίπτωση πώλησης των όπλων στην Σαουδική Αραβία, όπως τους κατήγγειλε ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ Βασίλης Κικίλιας; Γιατί δεν βγαίνουν να εξηγήσουν πως έγιναν τα γεγονότα, να δικαιολογήσουν γιατί η σύλληψη κρατήθηκε μυστική για μια ημέρα, ποιές ήταν οι συνθήκες που έγιναν όλα αυτά. Γιατί ανέχονται οι Τούρκοι να κάνουν επικοινωνιακό παιχνίδι, να δημιουργούν εντυπώσεις με τους δυο στρατιωτικές σιδηροδέσμιους και με κουκούλες αν και φορούν την στολή του Έλληνα στρατιωτικού;

Μόνο να έρχονται στον Έβρο και να διανυκτερεύουν σε καλύβα στο Δέλτα και οι τρεις παριστάνοντας με στολές παραλλαγής τους… κομάντο ήξεραν, αλλά και να διασκεδάζουν τραγουδώντας Στράτο Διονυσίου, με πρώτο τον Καμμένο, όπως αποκάλυψε με το αποκλειστικό βίντεο το Evros-news, μπάντα για να τους κάνουν την ορχήστρα.

Τί να περιμένει όμως κανείς από τον Καμμένο και τους δύο αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, όταν τόσο καιρό στις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρκίας δεν έχουν αντιδράσει. Οι Τούρκοι διεμβόλισαν το σκάφος του λιμενικού “Γαύδος” στα Ίμια, έκαναν δηλαδή επιθετική ενέργεια, δεν επέτρεψαν στον Καμμένο να πλησιάσει στην ίδια περιοχή για να ρίξει στεφάνι, μπλόκαραν τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και δεν μπορούσε επί ώρα να πετάξει από την Στρογγύλη και ο… τουρκοφάγος Πάνος Καμμένος τσιμουδιά. Θα μιλήσει τώρα που δυο παλικάρια είναι βορά στα χέρια των Τούρκων, οι οποίοι υλοποιούν τα σχέδια τους εκμεταλλευόμενοι την ανύπαρκτη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Εθνικής Άμυνας, αλλά και της Κυβέρνησης γενικότερα.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top