0
Μεγάλη έρευνα για ένα εξαιρετικά περίεργο περιστατικό που καταγράφηκε στις 24 Φεβρουαρίου, διεξάγει η αρμόδια υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά την αναφορά πιλότου περί επαφής με ΑΤΙΑ.


Ο πιλότος ανέφερε αμέσως το περιστατικό στον πύργο ελέγχου, ενώ ο διάλογος καταγράφηκε και είναι ενδεικτικός της κατάστασης που επικράτησε εκείνη την περίεργη στιγμή. Ο πιλότος αναφέρει το ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας (ATIA), ενώ από τον πύργο ελέγχου υποδέχονται τους ισχυρισμούς του με διάθεση για χιούμορ.

Ο ίδιος ωστόσο, ενώ πετά το Learjet στον ουρανό της νοτιοανατολικής Αριζόνας, επιμένει, καλώντας τον πύργο ελέγχου στο Αλμπουκέρκι να ελέγξει αν πέταξε οτιδήποτε σε απόσταση 15 μιλίων Τονίζει δε, πως «αυτό που είδα δεν ήταν αεροπλάνο».

Ο πιλότος της Americans Airlines επέμεινε, λέγοντας ότι πετάει στα 40.000 πόδια και ότι «κάτι μας προσπέρασε, σαν… δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν… Ήταν όμως τουλάχιστον δύο περίπου 3.000 πόδια από εμάς και πέρασαν ακριβώς από πάνω μας».

«Δεν ήταν αεροπλάνα. Πέρασαν από πάνω μας στην αντίθετη κατεύθυνση», επέμεινε, ζητώντας πληροφορίες από τον πύργο ελέγχου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top