0
Η... πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου καλά κρατεί. Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας έξω από ξενοδοχείο του Πειραιά όπου θα μιλήσει ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, περίπου 100 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί έξω από χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αρχικά ξεκίνησαν με συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει και ο επίσημος Ολυμπιακός, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο έκαναν χρήση χημικών και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε. Οι «οδομαχίες» που ακολούθησαν περιελάμβαναν επιθέσεις με γκλοπ από τα ΜΑΤ, «απαντήσεις» με ρίψη κάθε λογής αντικειμένων από πλευράς οπαδών και ένα σπασμένο αστυνομικό όχημα.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «η Αστυνομία επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ειρηνικά κοντά στο σημείο της ομιλίας του Υπουργού». Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το ξενοδοχείο «Θεοξένια», όπου συγκεντρώνονται εκ νέου οπαδοί, όσο περνάει η ώρα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:







Δείτε βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top