0
Αίσθηση προκαλούν τα ευρήματα της αστυνομίας μετά από τη χθεσινή επιχείρηση στο Ρέθυμνο, όπου συνελήφθη από άνδρες της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ένας 32χρονος βενζινοπώλης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων και πυρομαχικών.


Ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι από τις ποσότητες όπλων και πυρομαχικών που είχε ο 32χρονος και τα οποία βρέθηκαν μέσα σε πλαστικά βαρέλια στο χωράφι του. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έρευνες στο σπίτι, στην επιχείρηση, σε χωράφια και άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε ο άνδρας.

Στο χωράφι βρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντικός αριθμός οπλισμού και συγκεκριμένα: πολεμικό όπλο (πολυβόλο), MG1M (PKM) με δίποδα στήριξης και διόπτρα, 2 πολεμικά όπλα (KALASHNIKOV) με 2 κοντάκια και 2 γεμιστήρες, οπλοπολυβόλο UZI, με πτυσσόμενο κοντάκι, σιγαστήρα και δύο γεμιστήρες.

9 χειροβομβίδες (αμυντικού τύπου), 6 πιστόλια, 13 γεμιστήρες πιστολιού και 1 πολεμικού όπλου,  ξιφολόγχη πολεμικού όπλου KALASHNIKOV, βραδύκαυστο φυτίλι μήκους δύο μέτρων, 5 πυροκροτητές, 2.893 φυσίγγια, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων καθώς και διάφορα εξαρτήματα και καθαριστικά όπλων.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία όπλων, καθώς και έξι τραπεζικές επιταγές με τα στοιχεία του δράστη και αναγραφόμενο το συνολικό χρηματικό ποσό των 186.000 ευρώ. Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 32χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1.500 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.


Οι εικόνες μετά το τέλος των ερευνών στην Κρήτη




Ο 32χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν όταν στην κατοχή του είχε βρεθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών!

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.



ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top