0
Αυστραλός μηχανικός υποστηρίζει ότι εντόπισε τη μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines με τη βοήθεια του Google Earth.

Ο Peter McMahon χρησιμοποίησε το Google Earth για να εντοπίσει τα συντρίμμια της πτήσης MH370 που εξαφανίστηκε το 2014.

Τα συντρίμμια της πτήσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βρίσκονται 16 χιλιόμετρα νότια του Round Island, περίπου 22,5 χιλιόμετρα βόρεια του Μαυρίκιου. Σε μια περιοχή του ωκεανού που δεν έχει γίνει έρευνα.

Υποστηρίζει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνταν να πραγματοποιήσουν έρευνες στην περιοχή. Οι ερευνητές που είχαν σταλεί στην Αυστραλία για την υπόθεση MH370 εκτιμά ότι κρατούν κρυφές κρίσιμες πληροφορίες.

«Έχουν εξασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν έχουν κρατηθεί κρυφές από το κοινό. Ακόμα και από την κυβέρνηση, αλλά γιατί. Δεν θέλουν να βρεθεί επειδή είναι γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Με την ανεύρεση της πτήσης θα άνοιγε νέα έρευνα».

Η θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370

Έκανε επίσης τον εντυπωσιακό ισχυρισμό ότι τα συντρίμμια του αεροπλάνου της μοιραίας πτήσης MH370 είναι γεμάτα τρύπες από σφαίρες. Έστειλε τις πληροφορίες στο Australian Transport and Safety Bureau (ATSB) όπου δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι δεν πρόκειται για το μοιραίο αεροπλάνο.

Η επικρατούσα θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370 θέλει το αεροπλάνο να συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 6 ώρες μετά την απογείωσή του. Οι εικόνες από τα ραντάρ έδειξαν ότι η πτήση άλλαξε ξαφνικά πορεία μέσα σε λιγότερα από 60 λεπτά μετά την απογείωσή της και την εξαφάνισή της από τα ραντάρ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top