0
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Καθηγητή Ι.Μάζη. Μίλησαν για την πρώτη αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών από το 1974, μίλησαν για το GPS, μίλησαν για την ενέδρα και πολλά άλλα. Δείτε για να γνωρίζετε…

«Τα παλικάρια μας πέσανε σε ενέδρα»

«Μας πήραν το τζιπ και τον οπλισμό»

«Οι Τούρκοι δικηγόροι υπέδειξαν στους Ελληνες να πουν ψέμματα πράγμα που βολεύει και την Κυβέρνηση»

«Είναι αιτία πολέμου αυτό που έγινε (casus Belli)

Δείτε τι αποκαλύπτει ο Φ.Κρανιδιώτης:


Δίκη Ελλήνων στρατιωτικών: «Δεν είναι σύλληψη, είναι αιχμαλωσία» λέει ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σήμερα 5/03/2018 ο κ. Ιωάννης Μάζης καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση των δυο Ελλήνων που δικάζονται στην Αδριανούπολη.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Μάζης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι τυπικό, ούτε τυχαίο το γεγονός της αιχμαλωσίας των Ελλήνων Στρατιωτικών!

Κανείς δεν μπορεί να πει οτι οι Έλληνες Στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα και η ανακοίνωση του ΓΕΣ δεν το ξεκαθαρίζει …

«Φέρεται να πέρασαν», λέει ο καθηγητής!

«Το περιστατικό αυτό καθεαυτό με προκαλεί να βάλω κάποιες ερωτήσεις. Είναι τυπικό περιστατικό; Όχι. Διότι δε θα ενεπλέκετο κατά δήλωσή της η Ουάσινγκτον στην επίλυσή του. Στα τυπικά περιστατικό ο Λευκός Οίκος αδιαφορεί. Όταν βλέπουμε ότι υπάρχει προέκταση από την τουρκική πλευρά με φωτογραφίες ατιμωτικές για την Ελλάδα, ο σκοπός των Τούρκων, δεν είναι μια κοινή, τυπική περίπτωση. Δεν είναι η περίπτωση δύο φουκαράδων εφέδρων που οι οποίοι πήγαν και χάθηκαν. Όχι», πρόσθεσε.

Ο κ. Μάζης αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση του ΓΕΣ για το περιστατικό.

«Η δήλωση του ΓΕΣ, έχει μέσα ένα ρήμα: “φέρεται”. Αυτό είναι πολύ περίεργο και είναι σαν να λένε ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο πως βρέθηκαν από λάθος εκεί.

Αυτό πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπ’όψιν μας. Όταν ο τουρκικός Τύπος έχει υιοθετήσει ένα ολόκληρο σενάριο σε όλη του την έκταση και βλέπουμε αυτό που ήταν ένα φαινόμενο ρουτίνας ξαφνικά να διογκώνεται, θα μου επιτρέψετε να σκεφτώ ότι μπορούμε να έχουμε μέχρι και επίπεδο ενέδρας. Γιατί συνάδει με την κλιμάκωση που κάνει η Τουρκία τους τελευταίους μήνες», είπε.

Τέλος, κ. Μάζης εξέφρασε τον φόβο ότι η υπόθεση θα τραβήξει πολύ μακριά και ότι «μέσα στον μήνα δούμε κι άλλα πολλά».

Δήλωσε ότι είναι η πρώτη αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτών από το 1974!

Ο καθηγητής δήλωσε απαισιόδοξος για την έκβαση της υποθέσεως και υπενθύμισε οτι ο Ερνντογάν έχει φυλακίσει εκατοντάδες Τούρκους Αξιωματικούς και θα… κωλώσει σε δύο Έλληνες;

Δείτε τα βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top