0
Ακόμη γελάνε τα Ναυτάκια του Αιγαίου με τους Τουρκικούς λεονταρισμούς ότι δήθεν με την Τουρκική NAVTEX  345″» θα απέκλειαν το Καστελόριζο και το Τρίγωνο της  Εσχατιάς της Ελλάδος …Κάποια Ελληνικά ΜΜΕ έκαναν λόγο ακόμη και για ρίψεις Αλεξιπτωτιστών !

Επειδή τις τελευταίες ημέρες  οτι μας σερβίρουν οι Τούρκοι το καταπίνουμε αμάσητα και η Τουρκική Προπαγάνδα οργιάζει ,παρακολουθήσαμε λεπτό το λεπτό την Τουρκική άσκηση SAR έρευνας και διάσωσης που απο εξελισσόταν στο Καστελόριζο και πέριξ αυτού!

Μια Τουρκική Τορπιλάκος  η «TCG-FIRTINA P-347» εμφανίστηκε απο δυτικά και σε απόσταση περί των 20νμ  απο το Καστελόριζο …Να σημειωθεί οτι τα Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη ήταν σε επιφυλακή σε Ρόδο ,Καστελόριζο και Νίσυρο και όχι μόνο !

Αργότερα εμφανίστηκε και μια Τουρκική Κορβέτα η Corvette TCG Bafra F505 Νότια και Δυτικά της Περιοχής της  SAR …

..ενώ πέταξε και ένα ελικόπτερο απο την Τουρκική ακτή που έριξε στο νερό μια κούκλα τον γνωστό «Τουρκααλβανό «και εκεί έληξε το πανηγύρι !

Αν με τέτοιες κινήσεις οι Τούρκοι πιστεύουν οτι θα τρομάξουν τα Ναυτάκια του Αιγαίου μάλλον δεν έχουν καλά και σήμερα ήρθαν γιατί δεν είχε μποφόρ ,αλλά όπως είπαν και κάτι παλληκάρια ..Κρίμα να τους αρπάξουμε για πλάκα!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top