0
Έχουμε καταλήξει ποιοι  και γιατί έχουν σκοτώσει την Ειρήνη Λαγούδη, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της οικογένειας της, Βασίλης Ταουξής.

Χρειάστηκαν 83 ημέρες, τρεις εκθέσεις ειδικών συμβούλων και δεκάδες αυτοψίες στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη για να μπουν στο κάδρο για πρώτη φορά οι ύποπτοι για την δολοφονία της άτυχης μητέρας.

«Είναι προφανές ότι έχουμε καταλήξει και εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου. Έχουμε στο μυαλό μας υπόπτους αλλά δεν έχουμε μόνο εμείς αλλά οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

«Ξέρουμε γιατί τη σκότωσαν»

Η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ήταν προμελετημένη και καλοσχεδιασμένη για να φανείο ως αυτοχειρία, σύμφωνα με την έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο Βασίλης Ταουξής τώρα αποκαλύπτει και το λόγο γιατί ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση.

«Ενδεχομένως η Ειρήνη ήξερε πρόσωπα και πράγματα και ήταν σε μια κόντρα με τον ή τους δράστες για να αποκαλύψει πιθανές κρυφές ή άλλες δραστηριότητές τους».

Το δόλωμα ήταν το μπιτόνι με το πετρέλαιο

Το δόλωμα για να πεισθεί η Ειρήνη Λαγούδη να πάει στη λίμνη Τριχωνίδα ήταν απλό. Άνθρωπος στον οποίο είχε απόλυτη εμπιστοσύνη την παρακάλεσε να του πάει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης γιατί είχε μείνει. Η ανυποψίαστη γυναίκα, σύμφωνα με τους ειδικούς συμβούλους της οικογένειας,  γέμισε το μπιτόνι σε βενζινάδικο της περιοχής και συνάντησε τους δολοφόνους της στην παραλία Φωτμού.  Ακολούθησε καυγάς και στη συνέχεια ο αργός και βασανιστικός θάνατος της μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο .

Το προφίλ του δολοφόνου

Το προφίλ του δολοφόνου σύμφωνα με την τελευταία έκθεση πραγματογνωμοσύνης,  είναι συγκεκριμένο:

  • Είναι οργανωτικός.


  • Μεθοδικός.


  • Πανούργος  με ικανότητα να επηρεάζει τον περίγυρό του.


  • Χωρίς ίχνος συγκίνησης όταν έκαιγε ζωντανή την άτυχη μητέρα, ενώ διατηρούσε στο ακέραιο την ψυχραμία του  ακόμα και την ώρα που ξεψυχούσε η Ειρήνη Λαγούδη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top