0
Από την Παραμονή Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με την μηχανή του. 

Ο παρουσιαστής βρισκότανε στην εντατική για περισσότερο από έναν μήνα και πριν από μερικές εβδομάδες μεταφέρθηκε πλέον σε δωμάτιο για την περαιτέρω ανάρρωση του. Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη και οι συγγενείς και φίλοι του. 

Η Εβελίνα ανέβασε πριν από λίγη ώρα μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. Το χέρι του ενός να κρατάει σφιχτά το χέρι του άλλου. Μια φωτογραφία που έχει ραγίσει καρδιές. Η Εβελίνα κάτω από τη φωτογραφία έγραψε όλα όσα θέλει να πει όλο αυτό το διάστημα: Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτησή της: «Ότι στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επιμονή, πίστη.

Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήκαμε στο Ασκληπιείο της Βούλας που μεταφέρθηκε ο Κωνσταντίνος μετά το ατύχημά του.

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω αλλά και να αναφερθώ σε όλους αυτούς που ήταν και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Κατ’ αρχάς στην νευροχειρουργική κλινική του κ. Ρόβλια.


Πόσα ευχαριστώ στον νευροχειρούργο κ. Φραγκάκη που χειρούργησε τον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του που με την εμπειρία τους κατάφεραν να αναδομήσουν τα τραύματά του! Πόσα ευχαριστώ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του κ. Ράλλη που με τους βοηθούς του και όλο το προσωπικό έδωσαν μεγάλο αγώνα να στηριχθεί ο Κωνσταντίνος μου στη ζωή, αντιμετωπίζοντας με στωικό τρόπο τις αγωνίες μου.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον διοικητή του νοσοκομείου κ. Ρούπα που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας κάνοντας ότι ήταν εφικτό για να βοηθήσει!

Σε όλους αυτούς… Διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό που συνεχίζουν να μας στηρίζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!»

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top