0
Το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» ίδρυσαν οι Κρήτες με βασική αρχή όπως διακυρήττουν την  «εθνική κυριαρχία, ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας».

» Η πατρίδα μας διαμελίζεται και χαρίζεται ανάλογα με τις ορέξεις και τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων, που δήθεν, είμαστε σύμμαχοι ή ισότιμα μέλη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει το βρώμικο πολιτικό σύστημα, που για χρόνια λεηλατεί τον πλούτο και τις ψυχές των Ελλήνων», αναφέρουν στο μανιφέστο τους και σημειώνουν πως προχώρησαν στην ίδρυση του κινήματος «για να στείλουμε το μήνυμα του ξεσηκωμού σε όλη τη χώρα».

Η Ιδρυτική Διακήρυξη του Πανελλήνιου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών:

«Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου τα μέλη της «Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης για το Συλλαλητήριο της Αθήνας», συναντηθήκαμε στο Ηράκλειο και συζητήσαμε τόσο για την επιτυχή έκβαση του ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, όσο και για την θετική κριτική που δεχθήκαμε από πολλούς συμπατριώτες μας απ’ όλη τη χώρα. Μας απασχόλησε επίσης σοβαρά, η αδιαλλαξία της κυβέρνησης, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων της Βουλής, μπροστά στην ξεκάθαρη και δυναμική απόφαση των Ελλήνων, να μην εκχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας, στο κρατίδιο των Σκοπίων για κανένα λόγο. Εκφράσαμε την ανησυχία και την αγανάκτησή μας σχετικά με τις ταυτόχρονες συνεχείς προκλήσεις που δέχεται η πατρίδα μας από γειτονικές χώρες, τόσο στην Ήπειρο όσο στη Θράκη και το Αιγαίο, με το πολιτικό μας σύστημα να παρακολουθεί ανίκανο ή προσχεδιασμένα άβουλο, να αντιδράσει και να υπερασπιστεί ‘’την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ’’.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνιά της Κρήτης και όλης της χώρας, είναι πως επιβάλλεται να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε και η σπίθα που άναψε στις 25 Γενάρη στον Αποκόρωνα Χανίων, να γίνει η φλόγα, που θα φέρει την ελευθερία της πατρίδας μας και την λύτρωση των Ελλήνων. Οι πολιτικές της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού του λαού μας, που καταπατούν κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ έννοια, συνεχίζονται ασταμάτητα οδηγώντας μας στην καταστροφή. Ντόπια και ξένα αρπακτικά αρπάζουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ με συνοπτικές διαδικασίες. Η ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, η ΠΙΣΤΗ μας, Η ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, έχουν δοθεί βορά σε όλους εκείνους που θέλουν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μικρή και αδύναμη. Η πατρίδα μας διαμελίζεται και χαρίζεται ανάλογα με τις ορέξεις και τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων, που δήθεν, είμαστε σύμμαχοι ή ισότιμα μέλη.

Την αποκλειστική ευθύνη έχει το βρώμικο πολιτικό σύστημα, που για χρόνια λεηλατεί τον πλούτο και τις ψυχές των Ελλήνων και υπηρετεί συμφέροντα άλλα, δημιουργώντας έτσι τέτοιες δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απέναντί τους, που και να θέλει, δεν μπορεί πια να υπερασπιστεί ούτε τους Έλληνες, ούτε καν την εδαφική μας ακεραιότητα και ασφάλεια. Γι’ αυτό, ΕΓΕΙΡΟΜΕΘΑ, με όλες μας τις δυνάμεις ως ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ για το γενικό καλό όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, την καταπολέμηση της αδικίας που υφίστανται και την καταστροφή των δολοφονικών πολιτικών νομοθετημάτων, που παράνομα μας έχουν επιβληθεί.

Ας το αντιληφθούν πλέον οι εθνομηδενιστές, τεχνοκράτες πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης, του ερέβους, οι «ελεγκτές και υπονομευτές» της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, οι θιασώτες και εκφραστές της νέας τάξης πραγμάτων, ότι αποδεικνύεται εμπράκτως, η παταγώδης αποτυχία τους, αφού οποιαδήποτε ενέργειά τους, ενείχε και ενέχει δόλο, σκοπιμότητα, παραπλάνηση των ανθρώπων και ισχυρές δόσεις ιδιοτέλειας και καταστροφής.

Σεβόμενοι τους προγόνους μας και την ιστορία μας, δεν ξεχνάμε πως χάριν των θυσιών και των αγώνων που έδωσαν και οι Κρητικοί, έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά μας όρια ως χώρα, με τους «όψιμους» όμως πολιτικούς να τα διαπραγματεύονται με μειοδοτικό τρόπο.
Για όλα τα παραπάνω και επειδή με όλη τη δύναμη της ψυχής και της καρδιάς μας, λέμε δυνατά «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!», ομόφωνα αποφασίζουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα σε κάθε γωνιά της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Για να στείλουμε το μήνυμα του ξεσηκωμού σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, ορίσαμε το όνομα της κίνησης μας σε «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» και προχωρήσαμε στην σύνταξη και έγκριση της ιδρυτικής μας διακήρυξης.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ»

1) Για την απελευθέρωση από την κατοχή που έχουν επιβάλει στο έθνος μας οι μνημονιακές κυβερνήσεις μαζί με την γερμανόδουλη ΕΕ, για την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας και για την αποκατάσταση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, με μοναδικό σύμβουλο την αγάπη μας για την Ελλάδα και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ…
2) Αναλαμβάνουμε κάθε απαραίτητη πρωτοβουλία και καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας, να συναποφασίσουμε και να συναγωνιστούμε μέχρι το τέλος.
3) ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ Ή ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ..
4) Διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους, στους εθελόδουλους πολιτικούς, που με την ψήφο τους ενάντια στην βούληση του λαού, οδηγούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ στο θάνατο και ξεπουλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, να σταματήσουν αμέσως αυτές τις επιλογές του Εφιάλτη, διότι το τέλος τους έφτασε και πως σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους…

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Κρήτες και Πόντιοι χόρεψαν πυρρίχιο μέσα στον…

16 Aug, 2016
ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Διαμαρτυρία στο κέντρο…

3 Aug, 2016
Διακηρύττουμε ότι από την πολιτική ελίτ της χώρας μας, καθώς και από τα ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα που λυμαίνονται το έθνος μας:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να σταματήσουν, να καταστρέφουν τις οποιεσδήποτε αξιακές, ηθικές, νομοθετικές, περιουσιακές και οικονομικές δομές της κοινωνίας των Ελλήνων.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, τα παιδιά μας και εμείς να ζούμε με ασφάλεια και ηρεμία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να μην υπάρχουν άνθρωποι, που να ζουν στη φτώχεια και τη μιζέρια, που βιώνουμε οι περισσότεροι σήμερα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυβερνούν τη ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ πολιτικές ηγεσίες, που θα είναι ταγμένες στην υπηρεσία των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών της και στη δημιουργία μιας θεσμικής πολιτικής πραγματικότητας, που θα προωθεί και θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να είναι η χώρα μας ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ με ένοπλες δυνάμεις ισχυρές, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα, ενώ πρωτίστως να εξασκείται μια υπερήφανη, αξιοπρεπής, ευεργετική ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, με μηχανισμούς που θα είναι απαλλαγμένοι από τις επιρροές και τις εξαρτήσεις σας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να κυριαρχεί νομοθετικά η κοινωνική και νομική δικαιοσύνη με ξεκάθαρους κανόνες σε όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και οι οποίες θα επιτρέπουν στον κάθε Έλληνα πολίτη, να απολαμβάνει τα προϊόντα του μόχθου του, αλλά και την προάσπιση κάθε πτυχής της ανθρώπινης αξιοπρέπειάς του.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, την καλλιέργεια της ελεύθερης και δημιουργική ελληνοκεντρικής φιλοσοφικής σκέψης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στα σχολειά και τους χώρους εργασίας και λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ, στα βιβλία-σκουπίδια της παγκοσμιοποιημένης πολτοποίησης του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΥ, που ήδη διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, η εργασία, η κατοικία, η ατομική και δημόσια περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, να είναι εξασφαλισμένη ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

Οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ μας είναι αδιαπραγμάτευτες και θα τις επιβάλουμε με κάθε τρόπο…

«Ευλογημένη η σπίθα που αψηφά τις φρόνιμες συμβουλές της λογικής.
Στα θάματα χρωστά η Κρήτη τη ζωή της.» Ν. Καζαντζάκης

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Εκπρόσωποι Επικοινωνίας
ΧΑΝΙΑ: Καπαρουδάκης Παντελής, Κελαϊδάκης Γιάννης
ΡΕΘΥΜΝΟ: Κλάδος Ζαχαρίας, Μανωλιούδης Γιώργος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναγνωστάκης Γιάννης, Αλεξάκη Κική
ΛΑΣΙΘΙ: Γερακιανάκης Μανώλης, Ψαράκης Μανώλης

Ακολουθούν αλφαβητικά τα ιδρυτικά μέλη:
ΑΘΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΙΚΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΑΛΑΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΒΕΛΥΒΑΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΕΡΓΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΓΚΑΝΤΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΛΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΓΟΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΕΛΑΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ, ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΛΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΛΥΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΛΙΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΜΠΑ, ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΟΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΕΤΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΡΙΝΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΤΣΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΧΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΦΡΟΝΙΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΨΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top