0
Θυελλώδης ήταν η νύχτα της προηγούμενης Πέμπτης για τη καλλονή Ε.Λ., η οποία κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια άγριου καβγά με τον σύντροφό της, η αιτία του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί, εκείνος την ξυλοκόπησε αλύπητα, ενώ παράλληλα την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή διά της βίας τόσο κατά φύση όσο και παρά φύσιν, ακόμη και με αντικείμενα (!) με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον τραυματισμό της!


Οι γείτονες στην πολυκατοικία της Γλυφάδας όπου κατοικεί η εντυπωσιακή μελαχρινή πετάχτηκαν ανάστατοι από τα σπίτια τους όταν άκουσαν τον έντονο καβγά και τις κραυγές που προέρχονταν από το διαμέρισμά της.

Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία λέγοντας ότι άκουγαν μια γυναικεία φωνή που ζητούσε βοήθεια κι έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την κοπέλα σε άσχημη κατάσταση και εμφανώς χτυπημένη, ενώ ο σύντροφός της ήταν εκτός εαυτού.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο τμήμα της περιοχής, απ” όπου η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η κατάθεση

Μόλις επέστρεψε, η Ε.Λ. κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι τη χτύπησε επανειλημμένα με ιδιαίτερη αγριότητα και στη συνέχεια τη βίασε χρησιμοποιώντας ογκώδη αντικείμενα! Μάλιστα, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ζήτησε την ποινική δίωξη του νεαρού άνδρα για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Από την πλευρά του, ο ερωτικός σύντροφός της κατέθεσε εναντίον της μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει, αλλά και για κλοπή, καθώς υποστήριξε ότι κάποια στιγμή του είχε αρπάξει μεγάλο χρηματικό ποσό. Όπως ανέφερε ακόμη στην κατάθεσή του ο νεαρός, γνώρισε την Ε.Λ. ως συνοδό πολυτελείας για ευκατάστατους κυρίους και στη συνέχεια συνδέθηκαν ερωτικά.


Το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα σε ξεχωριστά κελιά στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος και το πρωί της επόμενης ημέρας οδηγήθηκε στην Ευελπίδων για να λύσουν τις διαφορές τους στο Αυτόφωρο. Όμως, λίγο πριν περάσουν την πόρτα της δικαστικής αίθουσας φέρεται ότι έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και έκαναν υποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να τα βρουν και να αποσύρουν και οι δύο τις μηνύσεις.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top