0
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Ειρήνη Λαγούδη, με τον αδελφό της άτυχης γυναίκας, Γιώργο, να ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της του είπε ψέματα σχετικά με το πότε την είδε τελευταία φορά.

«Ο πρώην σύντροφός της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαγούδης, μιλώντας στο STAR.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με το σύντροφο της Ειρήνης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 23:30 το βράδυ του Σάββατου 6 Ιανουαρίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης μητέρας. «Είσαι με την αδερφή μου γιατί την ψάχνω» τον ρώτησε.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο σύντροφός της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολούθησαν περισσότερες από δέκα συνομιλίες αλλά όπως ισχυρίζεται ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας.


Ο Γιώργος Λαγούδης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις ξεσπά: «Γιατί πήγε ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μη τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;».

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μέσω των δικηγόρων της ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει παραλείψεις και στην αυτοψία. Ετοιμάζουν μάλιστα έκθεση στην οποία αποκαλύπτουν ποια στοιχεία δεν μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με το STAR.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top