0
Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. 


Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση πριν το πετάξουν το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από το κτήνος που πέταξε το αγγελούδι στα σκουπίδια.

Αυτός είναι το ανθρωπόμορφο κτήνος, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να μεταφέρει το μωράκι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και να το πετά στον κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο είναι ψηλός, με αραιά μαλλιά και γένια.


Έφτασε με λευκό Ι.Χ., βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης. Στο μικροσκόπιο το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε – χωρίς τη σακούλα – έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό, για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα.


Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που στραγγάλισε το αγγελούδι. «Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων. Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης δεν ήταν μόνος του στο λευκό αυτοκίνητο. Μαζί του, μάλλον ήταν και η μάνα του βρέφους.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top