0
Κλειστές ήταν σήμερα οι πόρτες του μαγαζιού «Χίλιες και μία νύχτες» όπου το βράδυ της Δευτέρας δύο άγνωστοι γάζωσαν μπροστά στα μάτια θαμώνων έναν 25χρονο Έλληνα. 

Ακριβώς έξω από το μπαρ φίλοι και γνωστοί του θύματος έχουν αφήσει ένα μπουκέτο λουλούδια και δύο κεράκια αναμμένα στη μνήμη του. Η χθεσινή τους διασκέδαση κατέληξε σε τραγωδία, χωρίς κανένας να γνωρίζει την αιτία που ο νεαρός αποτέλεσε στόχο αγνώστων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα διασκέδαζε με την παρέα του στο μαγαζί που βρίσκεται στη Φωκίωνος Νέγρη, όταν ξαφνικά γύρω στις έντεκα το βράδυ εισέβαλαν στο μπαρ δύο άντρες και με δύο πιστόλια άρχισαν να πυροβολούν τον νεαρό άντρα. Δεν πέρασαν λίγα λέπτά και οι δύο δράστες διέφυγαν με μηχανή στα γύρω στενά, πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα για εκφοβισμό. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο μπαρ βρέθηκαν 10 κάλυκες.

Σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του τον μετέφεραν αιμόφυρτο σε κλινική επί της οδού Κεφαλληνίας στην Κυψέλη όπου και κατέληξε καθώς είχε τραυματιστεί θανάσιμα στην καρδιά.

«Μεταφέρθηκε χθες το βράδυ γύρω στις έντεκα ένα νέο παιδί το οποίο είχε πυροβοληθεί. Αντιμετωπίστηκε με επείγουσα θωρακοτομή στα εξωτερικά ιατρεία, δυστυχώς είχε τραύμα στην καρδιά και δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε πάνω από μισή ώρα, όπου κατέληξε τελικά στο νοσοκομείο. Είχε άλλα δύο τραύματα στον θώρακα, ένα στο χέρι και ένα στην κοιλιά. Τον μετέφεραν εδώ φίλοι του», είπε ο Γαβριήλ Σωτήρης, ο γιατρός που ανέλαβε τον 25χρονο που δολοφονήθηκε χθες στη Φωκίωνος Νέγρη. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο





Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top