0
«Αρκετοί φίλοι μου προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν, με ό,τι μπορεί ο καθένας και τους ευχαριστώ από καρδιάς».


Σε απόγνωση Έλληνας ηθοποιός, ζήτησε δανεικά μέσω facebook! Ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και ταινίες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να… βγάλει τον μήνα. Ο ηθοποιός πήγε προχθές το βράδυ στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, προκειμένου να πάρει τη σύνταξή του που είναι 560 ευρώ και βρήκε μέσα μόνο τα 40!

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Δημόσιο του είχε κρατήσει τα 520 για χρέη που έχει στην Εφορία. «Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας οποίος-α μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει… δεν ζητώ ελεημοσύνη, δανεικά ζητώ και με την πρώτη ευκαιρία θα τα επιστρέψω… ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα στη ζωή μου σ’ αυτήν την κατάσταση!» ήταν η κραυγή της απόγνωσής του.

Η «Espresso» και η Τεριάννα Παππά επικοινώνησε με τον Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ! Μάλιστα, όπως μας είπε προχθές, μόλις διαπίστωσε τι είχε συμβεί πήρε δύο ηρεμιστικά χάπια… Γιατί ένιωθε το κεφάλι του να… καίει και φοβήθηκε ότι θα πάθει εγκεφαλικό! «Χρωστάω 2.900 ευρώ στην Εφορία, αλλά δεν είχα δηλώσει τον λογαριασμό μου ως ακατάσχετο και συνέβη ό,τι συνέβη. 

Τώρα, λοιπόν, η λογίστριά μου θα αναλάβει το θέμα και να κάνει ρύθμιση δόσεων. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν δεν δηλώσω τον λογαριασμό ως ακατάσχετο θα μου κρατήσουν και τους επόμενους μήνες. Και αυτό μου προκαλεί πανικό!» αναφέρει και μας εξηγεί γιατί ζήτησε οικονομική βοήθεια από τους διαδικτυακούς φίλους του.


Ευγνωμοσύνη

«Αναγκάστηκα, λοιπόν, να βγω στη ζητιανιά μέσω facebook, για να μου δανείσουν και όχι να με ελεήσουν». Επίσης, μας ενημερώνει -με τον τόνο της φωνής του να προδίδει… ευγνωμοσύνη- ότι πολλοί ήταν αυτοί που του έδωσαν χείρα βοηθείας. «Αρκετοί φίλοι μου προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Με ό,τι μπορεί ο καθένας και τους ευχαριστώ από καρδιάς».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top