0
Ενας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και το μυστήριο σχετικά με το αν ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία παραμένει.


Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται αλλά προκαλεί εντύπωση και δημιουργεί ερωτηματικά για ποιόν λόγο αναβλήθηκε η επιχείρηση των δυτών στην λίμνη Τριχωνίδα προκειμένου να ψάξουν για το κινητό της 44χρονης ή άλλα ευρήματα που μπορούν να λύσουν πάρα πολλές απορίες και να οδηγήσει στην λύση του δράματος.

Η επιχείρηση ήταν να γίνει αυτή την εβδομάδα αλλά χωρίς να υπάρχει πειστική εξήγηση αναβλήθηκε και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αυτή η στάση από την στιγμή που και ο καιρός είναι πάρα πολύ καλός και επιτρέπει να γίνει η κατάδυση.

Η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι η αστυνομία έχει πάψει να ελπίζει πως θα βρει κάτι στην λίμνη και σε αυτό συνηγορεί και η αποκάλυψη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» από τον Βασίλη Ταουξή, δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης, ο οποίος υποστήριξε ότι το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ!

«Eχτές το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης.Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης.Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της.Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top