0
Ο αμετανόητος μπολσεβίκος (και ως εκ τούτου ανάλογος ανθέλληνας) και ανεπάγγελτος-παιδί του κομματικού σωλήνα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσούμπας, φρόντισε, με μια ακόμη συνέντευξή του, να δείξει τόσο το μίσος του προς κάθε τι το Εθνικό όσο και την ιστορική του άγνοια. 


Ερωτώμενος για το συλλαλητήριο, ανέφερε ανάμεσα σ’ άλλα, αναφερόμενος στο κυρίαρχο σύνθημα του Συλλαλητηρίου «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», και τα εξής:

«Οι δυνάμεις αυτές οι οποίες συμμετέχουν- μόνο τα συνθήματά τους να δείτε- προωθούν συνθήματα όπως το “Η Μακεδονία είναι ελληνική” και βέβαια δεν εννοούν την ελληνική Μακεδονία, αλλά γενικά τη γεωγραφική περιοχή αυτού που ονομαζόταν “Μακεδονία” και που υπήρχε ως Μακεδονία γεωγραφικά τα αρχαία χρόνια και που μοιράστηκε με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου σε τρεις χώρες: το μεγαλύτερο κομμάτι το πήρε η Ελλάδα, ένα μέρος έμεινε στη Σερβία, που είναι τώρα η ΠΓΔΜ, η “Μακεδονία του Βαρδάρη” και ένα μέρος πιο μικρό κάτω από 10% έμεινε στη Βουλγαρία.
Άρα, όταν λένε “η Μακεδονία” γενικά εννοούν και αυτά τα γεωγραφικά όρια της παλιάς Μακεδονίας που δεν ανήκουν στην ελληνική επικράτεια, μιλούν ουσιαστικά με όρους αλυτρωτισμού. Δηλαδή, θέλουν αλλαγή συνόρων, εννοούν ή έτσι το καταλαβαίνουν και διεθνώς και εδώ, για επέμβαση κατά γειτονικών χωρών για να πάρουμε δήθεν την παλιά Μακεδονία. Έλεος πια, που θα φτάσουμε με αυτά τα πράγματα»;

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νοσταλγός του Στάλιν χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία με αυτή των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών, προκειμένου να αντικρούσει την εγκυρότητα του συνθήματος «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Απεμπολεί τον ξεκάθαρα Ελληνικό Εθνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας κατά την Αρχαιότητα και σιγοντάρει τις σλαβικές θέσεις. Το ότι ενοχλείται από το ενδεχόμενο επέμβασης του Ελληνικού Στρατού δεν πρέπει να μας παραξενεύει. Οι σαμποταριστές της απελευθερωτικής εκστρατείας στην Μικρά Ασία (1919-1922) και συνεργάτες του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ δεν μπορούν να ξεχάσουν τις αιώνια προδοτικές συμπεριφορές τους.
Έχει, όμως, και συνέχεια το ανθελληνικό παραλήρημα του Κουτσούμπα, ο οποίος δείχνοντας και το πόσο «σκράπας» είναι στην Ιστορία υποστηρίζει σ’ άλλο σημείο τα εξής:

«Η Ελλάδα ως έθνος, ως κράτος διαμορφώθηκε όταν δημιουργήθηκε το εθνικό αστικό κράτος, απ’ την επανάσταση του 1821 και μετά και σταδιακά και με τις Συνθήκες που έγιναν στον 20ο αιώνα και ισχύουν έως σήμερα. Εκτός κι αν μου πείτε ότι “δε γουστάρουμε τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου που μοίρασε τα σύνορα, άρα πρέπει να πάμε και λίγο παραπάνω στην Αλβανία και λίγο παραπάνω στην πρώην Σερβία και λίγο παραπάνω στη Βουλγαρία και να τα πάρουμε και να τα κάνουμε ελληνικά, να φτάσουμε μέχρι την Πόλη”».

Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα (προφανώς ειρωνικά) λέει για την Κωνσταντινούπολη (πάλι καλά που δεν την αποκαλεί ως «Ιστανμπούλ»), δείχνοντας πόσο απόμακρος είναι τόσο αυτός όσο και το ανθελληνικό κατασκεύασμα του εργοστασίου της Μόσχας το 1917 από το γνήσιο Λαϊκό Αίσθημα που εξακολουθεί να έχει την βασιλεύουσα βαθιά μέσα στην καρδιά του. Το γεγονός, όμως, ότι υποστηρίζει πως «Η Ελλάδα ως Έθνος» διαμορφώθηκε «απ’ την επανάσταση του 1821» δείχνει ένα βαθύτατα ανιστόρητο και αμόρφωτο άνθρωπο, ο οποίος ταυτίζεται με τον… Τατσόπουλο και τις αηδίες του περί «γέννεσης ενός Έθνους» στον ΣΚΑΙ.

Μαρξιστές διεθνιστές και φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες κινούνται στην ίδια ευθεία γραμμή αποδόμησης της Ελληνικής Ιστορίας, αγνοώντας την αναμφισβήτητη συνέχεια του Ελληνικού Έθνους από την Αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Ακούστε το ηχητικό:


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top