0
Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor II έφτασε και όλοι στάθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες, έτοιμοι για τις συγκρίσεις. 


Να ζυγίσουν χαρακτήρες, να μετρήσουν μούσκουλα, να εκτιμήσουν αντοχή και στρατηγική. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Ακόμη και οι παίκτες που βρέθηκαν πρώτοι στον Άγιο Δομίνικο πριν από ένα χρόνο. Βλέπετε η Λάουρα έχει στείλει νέο εκπρόσωπο στο παιχνίδι, τον σύντροφό της και ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο.


Συγκεντρώθηκαν λοιπόν όλοι μαζί για να εμψυχώσουν τον πρωταθλητή και φυσικά να παρακολουθήσουν τους νέους παίκτες που θα τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Εκτός από την παρουσιάστρια λοιπόν, όπως παρακολουθήσαμε στα social media, την βραδιά παρακολούθησαν μαζί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος η Σόφη Πασχάλη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Λάμπρος Χούτος και ο Κώστα Κοκκινάκης, ήταν όλοι τους εκεί για τη μεγάλη πρεμιέρα.


Άλλωστε το ραντεβού απεδείχθη επιτυχημένο και για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, που κατέγραψε 50αρι με το καλημέρα. Μένει να αποδειχτεί πόσο μπορεί η δεύτερη χρονιά θα κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και δη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας και το Survivor φέτος θα διαρκέσει 6 ολόκληρους μήνες.


Βέβαια, δεν ήταν όλοι οι παίκτες της πρώτης σεζόν το ίδιο ενθουσιώδεις με την πρεμιέρα. Ο Πάνος, ο μάνατζερ ράγκμπι εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή εκπομπή του Epsilon, "Φτιάξε καφέ να στα πω" και τα όσα είχε να πει ήταν άκρως βιτριολικά.

"Το Survivor που είδαμε χθες δεν ήταν Survivor. Ήταν μια πολύ κακή εμπορευματοποίηση ενός πολύ δυνατού πρότζεκτ το οποίο μπήκε πολύ άγρια στην αγορά, με πολύ καλούς χορηγούς, πράγμα που αναλώνει όλη την πραγματικότητα και του ριάλιτι. Φορούσαν όλοι ίδια ρούχα με πολύ συγκεκριμένες μάρκες" είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως "ο κόσμος παρακολούθησε κάτι που μοιάζει ψεύτικο, εικονικό και στημένο".

Δείτε τι δήλωσε:




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top