0
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Αγία Πελαγία, στη Κρήτη με τη σύγκρουση δύο οχημάτων, από τα οποία βγήκαν νεκροί ένας 24χρονος άνδρας από τη Χερσόνησο και η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του καθώς και η μητέρα της κοπέλας.



Το ζευγάρι είχε λίγο διάστημα που αρραβωνιάστηκε και οι δυο οικογένειες βρέθηκαν στο πλαίσιο των εορτών αποφάσισαν να χαρούν όλοι μαζί το ευχάριστο γεγονός, με τους γονείς της νύφης να έχουν έρθει από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού.


Σύμφωνα με το cretalive, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 15:00 ενώ οι δυο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Το όχημα που επέβαινε το ζευγάρι με τους γονείς της κοπέλας  και την αδερφή της συγκρούστηκε με έτερο όχημα που κινούνταν στο άλλο ρεύμα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το ζευγάρι και τη μητέρα να χάνουν τη ζωή τους, ο πατέρας χαροπαλεύει, ενώ  η αδερφή έχει τραυματιστεί και φέρει κατάγματα στα πόδια.


Τραγικές φιγούρες αποτελούν οι γονείς του 24χρονου οι οποίοι είδαν ιδίοις όμμασι τον παιδί τους να πεθαίνει δίχως να μπορούν να το βοηθήσουν. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο σημείο θύμισαν αντίστοιχες, αρχαίας τραγωδίας, με τη μητέρα του άτυχου οδηγού να οδύρεται για τον χαμό του παιδιού της.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top