0
Ένα προκλητικό ή… προβοκατόρικο μήνυμα έκανε την εμφάνισή του στη Θράκη και έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Τι αναφέρει και τι απαντούν οι Έλληνες της Θράκης.

Ένα απειλητικό σημείωμα από τους «Γκρίζους Λύκους της Θράκης», έχει φέρει τα πάνω – κάτω στην περιοχή. Κι αυτό λίγες μόνο μέρες μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή. Οι Γκρίζοι Λύκοι, φαίνεται να ενεργοποιήθηκαν και πάλι στη Θράκη. Εκτός αν το μήνυμα αυτό αποτελεί απλά προβοκάτσια.

Όπως και να ‘χει όμως, είναι σοκαριστικό. Έχει υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» και αναφορές κάνουν λόγο για ύπαρξη πολλών… αντιτύπων από το πρωί της Τετάρτης, 03.01.2018 από πολίτες σε στάσεις αστικών λεωφορείων μέσα στην πόλη της Κομοτηνής.

Τι αναφέρει; Συγκεκριμένα τα εξής:

«Ανακοίνωση Γκρίζων Λύκων Δυτικής Θράκης

Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!! Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!!

Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».

Εδώ να αναφερθεί πως οι αστυνομικές  Αρχές οι οποίες έλαβαν γνώση άμεσα του περιστατικού δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα. Κι αυτό διότι το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζεται είναι να πρόκειται για προβοκάτσια ακροδεξιών και εθνικιστικών κύκλων. Αυτή η θεωρία στηρίζεται στο ότι το μήνυμα είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά και χωρίς ορθογραφικά λάθη. Αλλά και στο ότι ο γραφικός χαρακτήρας «δείχνει» άτομο λάτρη του αρχαιοελληνικού δόγματος…

Δείτε το σημείωμα που δημοσίευσε το iellada.gr 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top