0
Γερό μπάσιμο για την αγορά του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό έκανε ο ΠΑΟΚ, προσεγγίζοντας επίσημα το τριφύλλι για τον Βραζιλιάνο άσο.

Ο Μολέδο βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό για την πώλησή του προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο σε αυτή τη θλιβερή συγκυρία. 

Οι πράσινοι έχουν στα χέρια τους δύο επίσημες προτάσεις από Τουρκία (Γκεζτεπέ και Γκεντζερμπιλιγκί) και μία από τη Βραζιλία (Ιντερνασιονάλ), οι υψηλότερες εκ των οποίων (στην πρώτη επαφή) ήταν της τάξεως των 500.000 ευρώ, αλλά με ενδεχόμενο να ανέβουν παραπάνω.

Και με τις τρεις ομάδες ωστόσο ο Μολέδο έχει διαφορά στο οικονομικό μιας και οι απολαβές που του προτείνουν είναι μάξιμουμ 500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο ίδιος αξιώνει το λιγότερο 700.000 ευρώ ετησίως.

Πλέον δυνατά στο κάδρο της απόκτησής του προέκυψε και ο ΠΑΟΚ που έκανε επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό δύο ημέρες μετά τη σχετική τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη, που ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και να αποκτήσει παίκτη με προσφυγή και συμπλήρωσε «αν θέλουμε παίκτες από τον Παναθηναϊκό θα τους αγοράσουμε». Όσο για το ύψος της πρότασης του Δικεφάλου στον Παναθηναϊκό για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, αυτή βρίσκεται περίπου στις 700.000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει τα περιθώρια διαπραγμάτευσης για την καλύτερη δυνατή πώληση του Ροντρίγκο Μολέδο, παρά τη δεινή οικονομική του κατάσταση, ενώ στο τραπέζι είναι πολύ πιθανό να πέσουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Οπως και να έχει τα επόμενα 24ωρα προβλέπεται να είναι καθοριστικά για την οριστική έκβαση του θέματος του θηριώδους 30χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος με τη σειρά του ενδιαφέρεται πρωτίστως να ικανοποιηθεί οικονομικά και έχοντας δεύτερο κριτήριο την επιστροφή στην πατρίδα του.

Στο τέλος της ημέρας, άλλωστε, ο ίδιος ο Μολέδο είναι αυτός που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στο που θα συνεχίσει την καριέρα του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top