0
Για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Κυρίτσης προκάλεσε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, κάνοντας αλυτρωτικές δηλώσεις για το θέμα των Σκοπίων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αναφερόμενος στο ιδιαιτέρως σοβαρό εθνικό αυτό θέμα, κάθε παρά το χαρακτήρισε ως τέτοιο, (σ.σ. εθνικό), υποστηρίζοντας πως είναι απλά ένα ζήτημα!

«Ο Πρωθυπουργός μίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο, ταυτόχρονα με μια κίνηση πολιτικής γαλαντομίας εξυπηρέτησε και τον Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν με μια χειροβομβίδα στο χέρι για τα συλλαλητήρια», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας:

«Το ζήτημα της ονομασίας δεν είναι εθνικό ζήτημα, όχι. «Είναι ένα ζήτημα σε εκκρεμότητα, το οποίο έχουμε κάθε συμφέρον να λυθεί και υπάρχει και μία θετική συνθήκη μιας μεγάλης πίεσης από τον διεθνή παράγοντα στη νέα κυβέρνηση της ΠΓΔΜ. Μακάρι να λυθεί, κι αν δεν λυθεί… πάλι θα ξημερώσει. Γενικά πάλι επειδή το θέμα θεωρείται εθνικό, θέλω να βρεθεί μια λύση που δεν θα προκαλεί έντονα συναισθήματα πικρίας σε καμία από τις δύο χώρες», ήταν η τοποθέτηση του  Γιώργου Κυρίτση, για ένα καθ' όλα εθνικό θέμα, το οποίο όπως φαίνεται θα αποτελέσει μια νέα κερκόπορτα για την Ελλάδα και τους Έλληνες με ό,τι αυτό - δυστυχώς - συνεπάγεται... 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top