0
Ξεχωριστή εμπειρία ιαπωνικής φιλοξενίας με μια πινελιά τεχνολογίας προσφέρει ξενοδοχείο στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, το οποίο διαθέτει κάποιες απρόσμενες «παροχές»: Παντόφλες, τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου που επιστρέφουν μόνα τους στη θέση τους όταν δεν χρησιμοποιούνται.


Για να επιτευχθεί αυτό, το ξενοδοχείο «ProPilot Park Ryokan» συνδυάζει την παραδοσιακή ιαπωνική φιλοξενία με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης της Nissan. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει ε οποιοδήποτε άλλο ιαπωνικό κατάλυμα. Οι παντόφλες είναι στη σειρά στο φουαγιέ, όπου οι επισκέπτες βγάζουν τα παπούτσια τους. Τα δωμάτια Tatami είναι επιπλωμένα με χαμηλά τραπέζια και μαξιλάρια δαπέδου.

Όμως και οι παντόφλες, και τα τραπέζια και τα μαξιλάρια δεν είναι μόνο αυτό που φαίνονται, καθώς είναι εξοπλισμένα με μια ειδική μορφή της τεχνολογίας αυτόνομου παρκαρίσματος της Nissan. Όταν δεν χρησιμοποιούνται, τα αντικείμενα αυτά επιστρέφουν στην προβλεπόμενη θέση με το πάτημα ενός κουμπιού. 
Το σύστημα ProPilot Park πρωτοπαρουσιάστηκε στο καινούριο Nissan Leaf στην Ιαπωνία, τον Οκτώβριο του 2017. Χρησιμοποιεί τεχνολογία που ανιχνεύει τα αντικείμενα τριγύρω και επιτρέπει στους οδηγούς να παρκάρουν αυτόματα το όχημά τους σε επιλεγμένη θέση στάθμευσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται και στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top