0
Αναμφισβήτητα τα ερωτήματα είναι πολλά για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και κάθε μέρα, προκύπτουν νέα στοιχεία, που πληθαίνουν ακόμα περισσότερο τις απορίες των συγγενών της αλλά και των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση.

Ένα από τα σημεία που προκαλούν απορίες, είναι το γεγονός ότι, ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από την παραλία Φωτμού -εκεί δηλαδή που βρέθηκε νεκρή- κυνηγοί που βρίσκονταν όλο το μεσημέρι στην παραλία, λένε κατηγορηματικά ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο!

Συγκεκριμένα ο κυνηγός, αποκαλύπτει:

Σίγουρα από 3.30 μέχρι 4 λοιπόν λες εσύ ότι στο συγκεκριμένο σημείο στην παραλία του Φωτμού…

Δεν υπήρχε… δεν υπήρχε αυτοκίνητο!

Δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο.

Αν ήταν πιο πέρα, κάπου αλλού δεν μπορώ να στο πω αυτό, αλλά εκεί στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε.

Δεν υπήρχε. Αυτό το λες με σιγουριά, ξέρεις και την περιοχή καλά εσύ γιατί είσαι εκεί από κοντινό χωριό. Μου ‘χεις πει ότι πολλές φορές εκεί στο παρελθόν έχεις δει αυτοκίνητα κτλ. έτσι;

Ναι, ναι, ναι. Πάντα υπάρχει κάποιο αυτοκίνητο και για αυτό δεν δώσαμε καμία σημασία.

Άρα περίπου στις 4 εσύ δεν είδες κάτι και αυτό το ρωτάω για ποιο λόγο; Γιατί δεν ξέρω αν είδες και χθες τα τελευταία βίντεο που…

Όλα, όλα, όλα τα είδα και εγώ το λέω αυτό, γιατί είμαι σίγουρος γι αυτό που λέω.  Ότι δεν ήταν αυτοκίνητο εκεί. Εκτός και πήγε μετά το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο το είδαν την άλλη μέρα στην παραλία
Ο συγκεκριμένος κυνηγός, συνεχίζοντας την περιγραφή του, αναφέρει:



Tο αυτοκίνητο εσύ πότε το είδες εκεί; Την επόμενη μέρα; Την Κυριακή;

Το αυτοκίνητο Κυριακή πρωί το είδε φίλος απ’ την παρέα…

Ναι…

Και λέει είναι ένα αυτοκίνητο εδώ 6 η ώρα το πρωί…

Ναι…

Από 6 μέχρι… εκεί μέσα ρε παιδί μου 6-7, την ώρα που πάει να… ξέρεις να φέξει.

Ναι.

Εμφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο εκεί. Το μεσημέρι που κατέβηκα πάλι εκεί κοντά στα δέκα μέτρα με το αυτοκίνητο ήταν εκεί. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν είναι άνθρωπος μέσα, αν τέτοιο, γιατί τα τζάμια ήταν θολωμένα και μαυρισμένα.

Δεν σου μύρισε κάτι εσένα;

Όχι εκεί δεν μύριζε. Ούτε σαν καμένο, ούτε τίποτα.

Δείτε το βίντεο:


Το σταματημένο ρολόι και οι εναλλακτικές διαδρομές

Στην μαρτυρία των κυνηγών, έρχονται να προστεθούν τα νέα στοιχεία που βρήκαν στην αυτοψία τους πριν από δύο ημέρες, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους της. Τα στοιχεία δείχνουν και αυτά, πως ό,τι έγινε, έγινε πιθανότατα πολύ μετά το μεσημέρι.

Το ρολόι του αυτοκινήτου της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:


Τι συνέβη το χρονικό διάστημα από τις 14:30 που υποτίθεται -από τις καταγραφές στις κάμερες- ότι η Ειρήνη έφτανε στην παραλία, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα; Αν όντως η γυναίκα ήταν στην παραλία, ήταν μόνη της τόσες ώρες και τι έκανε;

Οι κάμερες του δρόμου δεν έχουν καταγράψει άλλο αυτοκίνητο να πηγαίνει ή να φεύγει από το σημείο. Μήπως θα μπορούσε να φύγει από άλλο δρόμο; Η απάντηση είναι ναι. Στον παρακάτω χάρτη, από την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, βλέπετε με κόκκινο χρώμα, τη διαδρομή που ακολούθησε η Ειρήνη Λαγούδη για να φτάσει την παραλία που βρέθηκε νεκρή.

Η πορτοκαλί αλλά και η γαλάζια γραμμή στο χάρτη, δείχνουν τις τουλάχιστον δύο εναλλακτικές διαδρομές που θα μπορούσε να ακολουθήσει κάποιος για να φύγει από το σημείο. Μάλιστα, σε καμία από τις δύο αυτές διαδρομές, δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας στο δρόμο…


Θυμίζουμε ότι μετά τις αποκαλύψεις από την αυτοψία από τη μεριά της οικογένειας, ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική έρευνα. Η οικογένειά της, που επιμένει ότι η Ειρήνη δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε, ελπίζει σύντομα να πέσει φως, στην περίεργη αυτή υπόθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top