0
Νέα στοιχεία έρχονται να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα, ενώ όλο και περισσότερο φαίνεται να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Δεμένη με χειροπέδες

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Espresso, η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, ισχυρίζεται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Συγγενής της 44χρονης βέβαια, φέρεται να είχε δηλώσει κάτι εντελώς αντίθετο, δηλαδή ότι τα χέρια της ήταν πίσω από τον κορμό της.

Ο ιδιωτικός ερευνητής επιμένει πως βρήκε στον χώρο πλαστικές χειροπέδες, τα γνωστά tire aps.

Αναφέρει επιπλέον, πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της γυναίκας, ή μέρη του πλαστικού στη σορό της, πιθανόν να οφείλεται στο γεγονός ότι στη συνέχεια υπήρξε φωτιά, καθώς και στο ότι φορούσε μακριά μανίκια. 

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατέθεσε η οικογένεια

Η οικογένεια της άτυχης μητέρας, που από την αρχή επέμενε πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για μία στυγερή δολοφονία, κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες ο δικηγόρος της, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή «Tatiana live».

«Από την οικογένεια, το μεσημέρι κατατέθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο στην Εισαγγελία Αγρινίου. Την παρέλαβε ο εισαγγελέας και η δικογραφία έχει φύγει με κατεπείγουσα εντολή, γύρισε πίσω στην ασφάλεια Αγρινίου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

«Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα επιπλέον στοιχεία. Επίσης σήμερα κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών», αναφέρει στο afriniosite.gr, ο δικηγόρος Κώστας Ζώης. συνεργάτης του κ. Ταουξή.

Νέα κατάθεση του γιατρού στην αστυνομία

Το απόγευμα της Πέμπτης κλήθηκε να δώσει νέα κατάθεση στην αστυνομία, ο γιατρός που φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 44χρονη, καθώς και ένας επιστήθιος φίλος του, ο οποίος είναι μεσίτης.

Οι Αρχές ελπίζουν οι νέες μαρτυρίες να καλύψουν πολλά κενά στην υπόθεση, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο γιατρός και ο φίλος του να είναι οι δύο άνδρες, τους οποίους είχε συναντήσει η άτυχη γυναίκα και καυγάδισε μαζί τους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top