0
Μπορεί οι γιορτές να μην έχουν ακόμα τελειώσει, πολλοί όμως είναι εκείνοι που ήδη αναρωτιούνται πότε πέφτει η επόμενη αργία και αν αυτή θα «κολλάει» στις σωστές μέρες ώστε να γλιτώσουν μία έξτρα ημέρα από τη δουλειά ή το σχολείο, αν πρόκειται για μαθητές, ώστε να χαλαρώσουν στο σπίτι ή να πάνε μία εκδρομή.


Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία όμως, το 2018 μάλλον θα είναι λίγο χειρότερο από το 2017 όσον αφορά στα τριήμερα μία και πολλές αργίες πέφτουν είτε Σαββατοκύριακό είτε μεσοβδόμαδα.

Δείτε αναλυτικά:

Τα Θεοφάνεια, πέφτουν στις 6 Ιανουαρίου που είναι Σάββατο, γεγονός που σημαίνει ότι η χρονιά ξεκινά με μία χαμένη αργία.

Επόμενη αργίας, η Καθαρά Δευτέρα πέφτει στις 19 Φεβρουαρίου και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να απολαύσουν ένα ωραίο και παραδοσιακό τριήμερο.

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου δυστυχώς πέφτουν Κυριακή

Ακολουθεί το Πάσχα, το οποίο φέτος πέφτει ακόμα πιο νωρίς, δηλαδή στις 8 Απριλίου. Σε αυτή την περίπτωση οι μέρες των αργιών είναι δεδομένες

Η Εργατική Πρωτομαγιά πέφτει Τρίτη γεγονός που σημαίνει ή ότι ένα ακόμα ωραίο τριήμερο είναι χαμένο ή ότι απλά κάποιοι θα κολλήσουν και την Δευτέρα και θα ξεκουραστούν πολύ

Η επόμενη αργία όμως που είναι του Αγίου Πνεύματος, στις 28 Μαΐου, πέφτει Δευτέρα δίνοντας ακόμα μία ευκαιρία για τριήμερο.

Η συνέχεια θα δυσαρεστήσει πολλούς καθώς η επόμενη αργία αυτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου, είναι εντελώς «χαμένη» καθώς πέφτει Τετάρτη.

Η 28η Οκτωβρίου πέφτει Κυριακή

Και τέλος, τα  επόμενα Χριστούγενναπέφτουν Τρίτη και άρα η Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων πέφτει Τετάρτη, δίνοντας την ευκαιρία ενός γεμάτου διήμερου στη μέση της εβδομάδας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top