0
Τον εφιάλτη με τα μάτια του είδε οδηγός λεωφορείου στην Καλλιθέα, όταν άγνωστοι στον έδειραν άγρια, τον πέταξαν έξω από το λεωφορείο και τον άφησαν να κείτεται στον δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, όταν το λεωφορείο της γραμμής 219 έκανε στάση στον τερματικό σταθμό, κοντά στον σταθμό του τρένου στην Καλλιθέα.


Τότε τρεις νεαροί, 20-22 ετών ζήτησαν από τον οδηγό να τους ανοίξει την πίσω πόρτα του οχήματος προκειμένου να αποβιβαστούν, ωστόσο αυτό ήταν αδύνατο καθώς η πόρτα είχε χαλάσει και δεν άνοιγε. Ο οδηγός εξηγώντας τους ότι η πόρτα έχει βλάβη και δεν ανοίγει τους κάλεσε να αποβιβαστούν από τις μπροστινές εξόδους.

Κείτονταν αιμόφυρτος στο δρόμο


Τότε οι άγνωστοι άρχισαν να βρίζουν τον οδηγό, ενώ στη συνέχεια τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στο σώμα με κλωτσιές και γροθιές μέχρι που, σύμφωνα με μάρτυρες, τον πέταξαν έξω από το λεωφορείο. Μετά από αυτό οι τρεις άνδρες εξαφανίστηκαν, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου κείτονταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα απ' όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr ο οδηγός του λεωφορείου είχε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα την υπηρεσία του για τη βλάβη στην πίσω πόρτα του λεωφορείου και περίμενε αντικατάσταση του οχήματος.

Εν τω μεταξύ συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες οδηγών λεωφορείων για ότι βιώνουν καθημερινά όπως καταγγέλλουν. Προ ημερών, ακόμα ένας οδηγός λεωφορείου της γραμμής 843 έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από πέντε άτομα. «Βγαίνουμε για δουλειά και δεν ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσουμε το βράδυ στην οικογένεια μας», αναφέρουν.

Πάντως σύμφωνα με τους οδηγούς λεωφορείων, η μεγαλύτερη συχνότητα επιθέσεων σε βάρος τους παρατηρείται κοντά σε σταθμούς ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ, και κατά τις βραδινές ώρες της βάρδιας.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top