0
Ο Αντώνης Ρέμος σε πρόσφατη έξοδό του μίλησε στους δημοσιογράφους και σχολίασε την κόντρα που έχουν οι δύο φίλοι του μεταξύ τους, ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 




Ο δημοφιλής τραγουδιστής λοιπόν δεν δίστασε να πει: «Θα τον τιμωρούσα τον Λιάγκα επειδή έχει πει κατά καιρούς διάφορα για τους φίλους μου, μιλάμε για γερμανικά βασανιστήρια, βγάλσιμο νυχιών, πατητές στο νερό… τέτοια όμορφα πράματα… Ο Γιώργος έχει τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση. Επειδή όμως δεν ξέρει να κρατά το στόμα του σε έναν έλεγχο και αδικεί τον εαυτό του και αδικείται από τον κόσμο… 

Δεν πήρα τηλέφωνο ούτε τον Γιώργο, ούτε τον Γρηγόρη γιατί θεωρώ ότι δεν υπήρχε κόντρα… Ε, τώρα είπε μια χαζομαρούλα ή και εξυπναδούλα λίγο παραπάνω ο Γιώργος και να την πήρε λίγο στραβά και ο κόσμος. 

Ο Γρηγόρης ήταν μέσα στην ερημιά, από τα δέντρα μέσα στη ζούγκλα θα έρθει στον πολιτισμό και μπορεί να του τα μεταφέρανε διαφορετικά. Είμαστε και πρωταθλητές στην Ελλάδα στο ρουφιανιλίκι δεν θέλει και πολύ… όταν γυρίσουν θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου ο Γρηγόρης»!

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top