0
Το να γίνει κάποιος σήμερα Ελεύθερος Σκοπευτής των Ειδικών Δυνάμεων δεν είναι ούτε απλό αλλά ούτε και σύνθετο …Απαιτεί απόλυτη κυριαρχία συναισθημάτων και φοβερή σκοπευτική δεινότητα!


Οι Προτεραιότητες και τα δεδομένα για τους  Ελευθέρους Σκοπευτές δεν κινούνται πλέον στους Στόχους Ευκαιρίας …Αλλά στις αποστολές Μακράς εμβέλειας με επιλογή στρατηγικών στόχων που αλλάξουν τη φυσιογνωμία του Πεδίου της Μάχης και θα επιφέρουν τεράστια επίδραση στο Ηθικό των Μαχόμενων τμημάτων, αλλά και του Άμαχου πληθυσμού!


Σήμερα οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν Ελεύθερους Σκοπευτές σε Ειδικούς ρόλους και κανείς δεν  γνωρίζει πόσοι και που ακριβώς υπάρχουν δεν φέρουν διακριτικά και βαθμούς …Είναι όλοι ίσοι μεταξύ ίσων και συνήθως εκτελούν Αποστολές ανα ζεύγη αλλά και κατά μόνας!

Σπάνια ένας διοικητής  Σχηματισμού έχει άμεση επαφή με τους Ελεύθερους Σκοπευτές …Που συνήθως δεν ξεχωρίζουν από τους άλλους Ειδικοδυναμίτες!

Δεν ήταν τυχαίο το αφιέρωμα στους Αόρατους Εκτελεστές που παρουσίασε η δημόσια τηλεόραση την Κυριακή (17/12), δίνοντας την ευκαιρία για να γνωρίσουμε κάποιες από τις στιγμές δράσεις των Ελεύθερων Σκοπευτών του Ελληνικού Στρατού !

Δείτε το βίντεο:




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top