0
Αναστάτωση επικράτησε σε λεωφορείο από την Πάτρα με προορισμό το Μπάνσκο όταν οδηγός και επιβάτες ήρθαν στα χέρια, με τον οδηγό να βγάζει και κατσαβίδι. 

Μισή ώρα πριν το πούλμαν φτάσει στη Θεσσαλονίκη, το λεωφορείο που ήταν γεμάτο με φοιτητές παραλίγο να συγκρουστεί με νταλίκα. Ο οδηγός ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον οδηγό της νταλίκας, με τους δύο άντρες να βρίζονται από το παράθυρο των οχημάτων τους. 

Στη συνέχεια όμως η κατάσταση ξέφυγε και παρά τους επιβάτες που υπήρχαν μέσα, ο οδηγός του πούλμαν “κυνήγησε” τον άλλον για να του ζητήσει τον λόγο. 

Οι επιβάτες τρόμαξαν και απευθύνθηκαν στον οδηγό ώστε να μην δώσει συνέχεια στο συμβάν και να ηρεμήσει. Τότε αυτός τους απάντησε επιθετικά και ξεκίνησε νέα έντονη λεκτική αντιπαράθεση, εντός του πούλμαν αυτή τη φορά. 

Τελικά ήρθαν στα χέρια. Ο οδηγός μάλιστα έβγαλε κατσαβίδι και τους απείλησε! 

Έπειτα από αυτό ο οδηγός, αρνήθηκε να συνεχίσει το δρομολόγιο με τους επιβάτες να προσπαθούν να τον μεταπείσουν όπως και έγινε. Επέμενε όμως να μην μπει η συγκεκριμένη παρέα με την οποία ήρθε στα χέρια. 

Τελικά το δρομολόγιο ξεκίνησε, με όλους τους επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου θα προχωρήσουν σε μηνύσεις. 

Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top