0
Εξομολογητικός ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης μίλησε στο περιοδικό «Down Town» για τις συνέπειες της επιτυχίας στη ζωή του μετά το σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου», όπου υποδυόταν τον Λάζαρο. 

Εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνο το διάστημα έπιασε πάτο, ζητώντας τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.


«Πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς», αποκαλύπτει χαρακτηριστικά και δηλώνει πως μικρός δεν πίστευε γιατί ήταν «μηδενιστής».

«Προέκυψε στην πορεία, έπειτα από μια σειρά καταστάσεων που έζησα και είδα τα πράγματα αλλιώς. Μικρός δεν πίστευα σε τίποτα. Ήμουν μηδενιστής». 


Ερωτηθείς πότε έκανε τη στροφή στον Θεό ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν το είδα έτσι. Εγώ ένιωσα ότι έπειτα από αυτή την επιτυχία είχα μηδενίσει. Ήταν άλλες οι ανάγκες μου. Είχε πολύ μεγάλη πυκνότητα αυτό το γεγονός. Ήταν όλο too much. Ήμουν και εγώ σε μία περίεργη κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν καλό να κρατήσω τις αποστάσεις, όπως σου είπα ξανά. Προτεραιότητά μου ήταν εκείνη την περίοδο να σώσω τον εαυτό μου».

Τέλος, διευκρίνισε ότι δεν κάνει ψυχαναλύσε ότι έχει πνευματικό. «Τον βλέπω συχνά. Και αυτό με καλύπτει απόλυτα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top