0
Αναρωτιέται πολίτης με το χάλι μας: «Τελικά όλοι μαζί μπορούμε ή παραμένουμε άχρηστοι και αναποτελεσματικοί όπως πάντα; Οι φωτογραφίες για το δικό σας συμπέρασμα… Από την Αγία Αικατερίνη στη Μάνδρα.




Τόσοι άνθρωποι έσπευσαν να μαζέψουν και να στείλουν βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Μάνδρα… Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι συμβαίνει;»

Και συνεχίζει:

«Σήμερα ο δήμος Μάνδρας έχει την δυνατότητα να ντύσει τους μισούς κατοίκους της Ελλάδας. Αλλά όσοι πήγαν τα ρούχα στον δήμο συνέβει το εξής: όσοι ασχολούνται, εθελοντές, υπάλληλοι, κλπ, με τον ρουχισμό έκαναν μια πρώτη επιλογή, μετά μπήκαν οι γύφτοι και οι Αλβανοί και «αγόρασαν» και ότι έχει περισσέψει το βλέπεται πεταμένο σαν σκουπίδι. Υπάρχουν επίσης και οι «ΕΛΛΗΝΑΡΆΔΕΣ» που βρήκαν ευκαιρία και ξεσαβούρωσαν τις ντουλάπες τους θεωρώντας ότι παράγουν κοινωνικό έργο.

Φυσικά σε ότι είναι πεταμένο δεν θα βρείτε ταμπελάκι με την έννοια ότι τα αφόρετα και καινούργια από ότι ακούω στην περιοχή έχουν μπει στις αποθήκες. Θερμή παράκληση, εαν θέλετε να στείλετε ρούχα και έχετε χρόνο, πηγαίνετε μια βόλτα στη Μάνδρα, δεν χρειάζεται να βγάζετε βιντεο με τις καταστροφές, βρείτε σπίτια με εμφανή τα σημάδια καταστροφής, μπείτε μέσα και αφήστε ότι νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Ο δήμος έχει τα πάντα, οι κάτοικοι δεν έχουν».





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top