0
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον αρχηγό του τουρκικού γενικού επιτελείου στρατηγό Χουλουσί Ακάρ να είναι παρόντες στη συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Ταγίπ Ερντογάν φορώντας πολιτικά και όχι την επίσημη στρατιωτική στολή με την οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους ανώτατους στρατιωτικούς. 


Στη φωτογραφία που ακολουθεί, στην αριστερή πλευρά δίπλα στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου εικονίζεται ο αρχηγός του τουρκικού γενικού επιτελείου στρατηγός Χουλουσί Ακάρ να φορά κοστούμι.

Δεξιά στη φωτογραφία, εξ ευωνύμων του Νίκου Κοτζιά, διακρίνεται ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και αυτός με πολιτικά. 


Σε αυτή τη φωτογραφία, ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ φαίνεται να κρατά σημειώσεις. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο στρατηγός Ακάρ περνούσε σημειώματα στον Ταγίπ Ερντογάν.  


Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης. Δίπλα του ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας πρέσβης Γιώργος Γεννηματάς.  

Όπως εξηγούσαν αρμόδιοι παράγοντες, το γεγονός ότι ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός του τουρκικού γενικού επιτελείου εμφανίστηκαν με κοστούμι έχει να κάνει με τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top