0
Πυρά πανταχόθεν δέχεται η τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, μετά την συνέντευξή της όπου δηλώνει πως «ψάχνει ηγέτη για να βγει στο βουνό», πως είναι «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία». 


«Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού», γράφει σε σχόλιό του στο facebook ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, που επισημαίνει ακόμα ειρωνικά πως «
μπορεί να κάνει και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες»: «Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει.


Ανάλογου ύφους ήταν και το σχόλιο του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που γράφει στο προφίλ του στο facebook πως η Νατάσα Μποφίλιου είναι «γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα»!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:
Μποφίλιου: Η γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top